torstai 25. maaliskuuta 2010

Itse teosta yllätettynä


Repe-rontti tuli yllätettyä itse teosta, lintuja jahtaamasta. Yritti vielä minua tiirailla viattoman näköisenä, etteihän hän mitään muuta kuin turkkia tuuletteli yläilmoissa.

Niinhän se tietysti on, ettei kissa pedon luonteestaan mihinkään pääse, mutta kieltämättä välillä  on ollut hupaisan näköistä kolmen, joskus neljänkin katin kiikkuessa samalla ohkaisella oksalla. Tuo Repen nyt valitsema oli sieltä tukevimmasta päästä.

Nuorempi sukupolvi otti mallia sivukuistin kaiteella..


Olen vielä hiukan toipilas sillä olin eilen bronkoskopiassa eli keuhkojen tähystyksessä. Ei hirmuisen mukavaa, muttei kauheimmasta päästäkään. Hiukan tuo edelleen tuntuu hengittämisen kanssa, mutta pikkuhiljaa yskiminenkin tuntuu laantuvan. Nämä ovat näitä reumatautien ikävämpiä sivuongelmia, mutta onneksi tutkitaan ja hutkitaan ja sitten toivon mukaan hoidetaan.

Viikko on jo paremmalla puolella ja minä tikuttelen Neiti Nökölle uutta ratsastuspipoa. Sellaista perusperusribbimallia. Pian toivottavasti valmistuukin. Pitää tuohon keksiä jokin mukava irroitettava koriste, jonka saa sitten tarvittaessa ratsastuskypärän alta pois painamasta.

Nyt kuuman teekupposen ääreen ja jatkamaan tikutusta.


2 kommenttia:

  1. Voihan Repeä, mutta luontohan se ajaa kissan linnustamaan. Meillä kun ei kissat ulkoile, paitsi Jakke käy kävelyttäjän kanssa välillä tarkastuskierroksella pihalla, niin lintuja väkätetään vain ikkunalasin takaa. Olen kyllä siirtämässä kissoja raakaravintoon (Jaken sairastelu oli viimeinen kimmoke siirtoon) ja siinä pitäisi syöttää linnun, eli käytännössä broilerin siipipaloja, vaan niitäpä ei ilman marinaadia ole löytynyt.
    Hyvää viikonloppua Teille!

    VastaaPoista
  2. Mammutti:Niinpä! Toivotaan, että Jaken vointikin parantuu ruokavalion muutoksen myötä.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.