lauantai 13. maaliskuuta 2010

Voiko takkuja olla iholla?

Tämän kysymyksen esitti Kuopus Kepponen nyt iltasella. Minä hänelle vastasin, että: "Vain jos ihokarvasi ovat niin pitkät, että menevät solmuun." Mutta jäin sitten asiaa syvemminkin pohtimaan ja voisiko sanonnan: "Takkuja iholla" ajatella myös vaikka niin, että päivänä, jolloin on äksynä, ärähtelee ja tiuskii muille, on nokka nurinpäin, päkistelee ja puhisee - jospa sitä vaikka silloin olisi niitä takkuja iholla? Minulle selitys kyllä kelpaisi oikein hyvin ja taidankin sen lanseerata myös Esikolle, voisi mennä visuaalisuutensa keinoin paremmin läpi kuin muut selitykset.

*************

Tänään..

Matkasin taas tuonne suureen kaupunkiin, Helsinkiin siis. Tapaamaan ystävää pitkästä aikaa. Oppaaksemme saimme ihanaisen Kristiinan , joka meitä väsymättä ja voimiaan säästelemättä kierrätti niin Sypressit, kuin Taito-Shopit, kuin Kauppahallitkin - suuri kiitos teille molemmille. Oli niin mukava nähdä taas pitkästä aikaa teidät kummatkin. Olin ovelasti ajatellut myös välttäväni näin Wollmeisen lauantaipäivityksen ja kyllähän sen vältinkin, mutta niin kuin jokainen voi arvata, varmaankin saman verran rahaa paloi tuonne suureen kaupunkiinkin, joten plus miinus nolla.

Nämä ihanuudet sain Lilalta toteamuksen "Ystävänpäivää voi viettää milloin vain" kera. Ihanuuksia pikkuisen kassin täydeltä siis. Kiitos ja halaus. Itse vein Wham Bam kaulurin ystävän kaulaa lämmittämään.


Tänään..

Olen saanut myös neuletyön valmiiksi.
Syönyt herkullisen uuniperunan täytteineen.
Nukkunut uupuneen unta paluumatkan suuresta kaupungista.
Käynyt saunassa ja nauttinut rauhasta riiviöiden nukahdettua ajoissa.

Tänään...

On siis hyvä päivä. Kiitos ja kumarrus.


4 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle seurasta:)
  Minullakin oli hyvä päivä tänään. Minäkin sain valmiiksi neuletyön, ne orvokkisukat äiskälle, ne joissa on ihan ensimmäiset tiimalasikantapäät.
  Tuo takkuja iholla pohdintasi on minusta oikein hyvä oivallus, hyvin voit sen lanseerata Esikollesi:)

  VastaaPoista
 2. Lila: Otetaan taas pian uusiksi.

  Hyvä Sinä, teit sen tiimalasin!

  VastaaPoista
 3. "Takkuja iholla" on erinomainen sanonta! Sellaiseltahan se just tuntuu, kun kaikki ärsyttää ja menee väärin.
  Kiitos kivasta päivästä ja ehdittehän sitten olla kahdestaankin pienen hetken.

  VastaaPoista
 4. KristiinaS: Kiitos sinulle myös, on ihan eri juttu tepsutella määrätietoisesti paikasta toiseen kuin haahuilla epätietoisena määränpäästä! Ja ennenkaikkea, olipa hauskaa:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.