sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Hiiveä hiiviö?

Kuvailin tuolla tuoreita värjäyksiä ja bongasin uuden tai mistäs tiedän vaikka vanhan vieraan. Kolo on melko syvä ja viettää loivasti oikealle alas. Kenties myyrä? Sitä minä vain ihmettelen, että kun tietää minun multasormeni, niin mitä tuo raukka luulee täältä löytyvän?

Jälkiruokasopatkin on nyt sitten keitelty ja ihanan kamalan tuulinen päivä piti huolen siitä, että ne myös kuivuivat ennätysajassa.

Kas, tässä:Itse pidän kaikkein eniten noista kahdesta oikeanreunimmaisesta. Vihreä ei ihan toistu oikein, on erittäin lämmin ja suorastaan hehkuvan vihreä sävyiltään, muut kyllä ainakin näytöllä niin kuin luonnossakin.

Ihanan rauhaisa aamu - tuolla ulkona kuvatessa oli pakko hetkeksi jäädä paikoilleen seisomaan. Aurinko lämmitti upeasti ja jokin tipu möykkäsi niin, että suorastaan kaunistahan se oli. Anni on yllättänyt meidät kaikki, eikä ole kevään jälkeen ollut hihnassa tai juoksuvaijerissa. Tuolla tuo loikoilee pitkin pihaa aina sopivaa varjoa etsien. Hiekkakasan päällä pitää välillä tähystää ja tarvittaessa haukkua kaikkea epäilyttävää. Mutta ihmeesti pysyy tontilla.

Taidan mennä ihmettelemään mitä lounaaksi, ehkei sentään soppaa.

11 kommenttia:

 1. Oi joi mitä värejä taas olet loihtinut! Alkaa tuntua, että takataskussasi on taikasauva, jolla loihdit kauniita värejä ympärillesi;)
  Minun mielestäni tuo oikealta kolmas on noista herkuin:)

  VastaaPoista
 2. Lila: Hihii, nyt on taas pakko lopettaa sillä käytin kaikki värjättävät raakalangat loppuun. Ellen sitten aloita värjäämään noita uudelleen?

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton noita sun keitoksia! Miten ihmeessä saat aikaiseksi noin upeita värejä! Kyllä munkin on pakko kokeilla jotain väritysyritystä...
  Kaunista viikonalkua!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen ihania lankoja ja värejä. Oikeen kateeks käy. Kokoajan enemmän ja enemmän tekis itekki mieli kokeilla värjäystä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tossukehuista.
  Olet kyllä kehut ansainnut itsekin, nuo langat on kauniin värisiä! Mihin sinä Wollmeiseja tarviit, kun osaat värjätä itse noin? =D

  Toivottavasti tuo teidän kylän kouluasia ratkeaa parhain päin. Oppilasmääräkään ei vaikuttanut kovin pieneltä, joten en käsitä, miten tulisi halvemmaksi kuljettaa oppilaita jonnekin. Ei sekään ilmaista ole.

  VastaaPoista
 6. Mammutti: Ihan punastun, kiitän:)
  Teppana: Kiitos, rohkeasti vaan kokeilemaan;)
  Taija K: Niinhän se aina muka on, että ruoho on vihreämpää siellä muualla, eikös, hih? Toivon minäkin sydämestäni, että saamme pitää koulukultamme.

  VastaaPoista
 7. Onpa ihqu tuo vihreä :) ja pirteitä kaikki muutkin. Mun värisopat odottelee vielä innostusta..
  Mukavaa loppuviikkoa! t. TiiMa

  VastaaPoista
 8. TiiMa: Kiitos, minulla on usein vaikeuksia päättää mikä olisi se kaikkein kaunein väri ja niinpä niitä sitten usein sujahtaakin näihin vyyhteihin liiankin kanssa;)

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihanan värisiä lankoja, sinulla on oikea värisilmä :)Ihastuin eniten noihin keskimmäisiin ruskeasävyisiin. Olen aina luullut, että ruskea on tylsä väri, mutta nyt muuttui mieli :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentista blogissani.
  Voi noita sun lankaihanuuksiasi, ovat syötävän kauniita. Minunkin pitäisi uittaa olevat ja tulevat kehruut väripadassa, mutta en ole sitä koskaan tehnyt, joten jänskättää.

  VastaaPoista
 11. Sude: Yllättäviä yhdistelmiä välillä tulee ja sitten äkkiä ovatkin hyviä yhdessä, kiitos kauneimmin.

  Pirena: Eipä kestä, en ikinä saisi niin upeaa takkia aikaiseksi. Rohkeasti vain uittamaan niitä kehruita, onnistut varmasti.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.