sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Varjo-KYH

Mietin hetken aikaa, julkaisenko, mutta olkoon: alla siis tämän oman varjo-KYH:ini aloitukset. Itseasiassa olin tehnyt laskuvirheenkin ja aloittanut, jos oikein laskin, 27 sukat. Yhdet ovat valmiit ja ajatukseni on, että tekisin pääosiltaan yksiä kerrallaan.

 Päämääräni ei ole sellaisen verenmaku suussa neulominen ja kädetkin asettavat rajoituksensa. En voi tietää milloinka ovat neulomiskunnossa, joten ihan rennolla otteella mennään. En myöskään juuri koskaan tee kahta sukkaa yhtä aikaa, siis niin, että tasatahtiin molempia sukkia. Olen myös varmastikin Suomen hitain neuloja, tykkään jäädä ihastelemaan värejä ja jälkeä pitkin matkaa työn edistyessä, joten hitaaksihan se silloin menee.

 Mutta on hauska aina välillä koetella itseään ja katsella mihin sitä pystyy. Tähän astisen elämäni aloitukset lienevät kuitenkin varmuudella reilusti alle 10 työssä kerrallaan, saatika sukka-aloitukset, puh ja huh! Mihinkäs sitä onkaan ryhdytty, hui!


Ja vielä loput, jotka eivät mahtuneet tuoliin.Kuvaaminen oli tänäänkin haastavaa, joka puolella aivan mahdoton auringon paiste. Mutta eipä valiteta, kun siitä nyt saa nauttia.

Uunissa hautuu kana ja riisi on kiehumassa. Herkkua siis tiedossa, nami!

5 kommenttia:

 1. Eipä tarvi nyt vähään aikaan miettiä, mitä kutois seuraavaksi :) Saa siinä muutamankin kerran puikkoa kääntää, ennenkuin nuo kaikki sukat on valmiina :)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen asia, joka tuli mieleen tätä lukiessa oli, että sulla on ihan mahottomasti sukkapuikkoja :D En mie vois edes aloittaa tuollaista määrää sukkia, kun ei löytyis puikkoja ja kaapeleita ku ehkä kymmeneen sukkapariin (hyvällä tuurilla). Ei mulla tosin ole varastossa kuin puolenkymmentä sukkalankaakaan. Varmaan ihan hyvä vain...

  Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana määrä ihania sukka-aloituksia! Kyllä tämä KYHäily on hullunhauskaa touhua. Juhannuksenakin mökillä piti laskea ja miettiä, että onkohan nyt varmasti 26kpl aloituksia aloitettuna... :)

  VastaaPoista
 4. Hauska sukkakuva!! Tuosta on hyvä ottaa kudin käteen mielialan mukaan; milloin on sininen päivä ja milloin punainen :)
  Ensi viikolla on hellettä, ei parane valittaa (vaikka mieli tekisi), harvinaiset tälläiset kauniit päivät Suomen suvessa.

  VastaaPoista
 5. Sude: Joo, ei lopu tekeminen kesken, voi pojat mihin olen nokkani pistänyt:)
  Tess: Tunnustettava sellainen, että kun nämä ovat kaikki yhtä lukuunottamatta 2-2,5mm puikoilla, niin varastosta löytyy vielä muutamat kymmenet paksummat puikot. No, minähän kyllä olenkin sukkafriikki henkeen ja vereen:) Ihailen tuollaista lujuutta kuten sinulla.
  Kangaskasa: Ihanan hullua totisesti, onpahan tällainenkin nyt sitten kokeiltu. Saankohan sukista kyllikseni tämän kesän aikana..
  bemu: Niinpä, on pikemminkin runsaudenpula:) Ihana ilma ja keinuun kun itsensä laittaa pihalle ja ottaa kutimen käteen, avot!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.