keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Lankahullun yllätys

Tämä ihanuus tuli tänään!

Kiitos kaunein ja suurin Kata! Syviä, täyteläisiä ja ihanan tummia sävyjä, tuota Debbie Blissiä en ole vielä kokeillutkaan ja siitä tulee mitä ilmeisimmin myssy heti syksyviileille, olisikohan siinä aineksia Mario-myssyksi? Delight on myös ihanaa, sitä olinkin kokeillut ja hyväksi todennut, tosin eri väriä ja tämähän on paljon kauniimpi kuin se aiemmin koettamani. Todella mukava lanka neuloa ja pehmoista pitää. Lisänä vielä herkullisia teelaatuja, minttua ja omenaa, slurps. Luulen, että saan noista taistella Miehekkään kanssa, hän on höpönä hedelmäteehen.
Oman pakettini olen jo eteenpäin myös laittanut, mutten muistanut kuvata, voi äh mikä hatarapää olenkaan. Jospa saisin vastaanottajalta sitten kuvaa lainata, kunhan sellaisen ottaa.


Tämä - tämä tässä yläpuolella: grrrr.. arvatkaapas! Sen kerran kun saan aikaiseksi ja istutan kukkia, on tämä pahis kuopinut puolet niistä ylös ja tehnyt siitä itselleen nukkupaikan. Olin niin vihainen, ettei tosikaan. Kukat ovat entiset puolesta penkistä. Taidan tilata pihaan ison tynnyrin ja koira sinne, mrrhh! Kuvassa yritti näyttää ihan viattomalta ja tuijotteli naapurin maille muutaman sadan metrin päähän niin kuin ei mitään. Yritän muistutella tässä itseäni hyvistä puolistaankin, juuri nyt en muista yhtäkään, sniif..

Se koitti sitten pieni miniloma, neljän päivän sellainen. Lokoisaa oleilua ja kenties visiitti parturiin voisi tehdä terää. Nyt kuitenkin pyykkihuoltoa tsekkaamaan.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa että tykkäsit paketista, ole hyvä vaan! Hauskaa minilomaa, toivottavasti ehdit rentoutumaan kunnolla!

  VastaaPoista
 2. Kata: kyllä vain, sinä myös:)

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet saanut:) Väritkin oikein kivat, sellaiset sinun oloisesi:)

  VastaaPoista
 4. Niin olenkin ja ihan oikeassa olet, juuri minun värejäni:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.