lauantai 12. kesäkuuta 2010

Hulluna kesäyössä?

Jep jep, taisin uhata varjo-KYH:iin ryhtymisestä ja niin tein, tämä kori sisältää 12 sukka-aloitusta, hui sentään mihin olenkaan ryhtynyt. Saapa nähdä valmistuuko kuinka monet määräaikaan mennessä. Haluan siis korostaa, etten ole mukana virallisesti tuossa aidossa KYH:ssä. Myöhästyin ilmoittautumisesta, mutta voihan sitä näinkin edetä, eikös?

Tänään sitten vietettiin kansainvälistä KIP-päivää. Minunkin oli sinne tarkoitus kyllä mennä omalla paikkakunnallani, mutta Esikon ratsastusterapia oli pakko ottaa tälle päivälle ja niinpä heppailimme sadesäässä. Sen jälkeen olinkin ihan tattitasapala ja jäin kotimökin lämpöön värjäyskeitoksia keittelemään. Toivottavasti muut ovat ahkerasti KIPanneet.

Mikäs se tämä sitten onkaan? No, tietysti silmukkapesäni eli siis sisältää kaikki ihanaiset silmukkamerkit.


Kas, tässä: Sain taannoin Lilalta aivan ihania merkkejä ja perjantaina ryhmäni kanssa pidimme askartelu-/helmityöhetken ja niinpä voinkin ylpeänä esitellä omat ihka ensimmäiset tekeleeni. Oi, taisin jäädä koukkuun!Tilaus helmikauppaan lähti jo liikkeelle, voi minua!

Nyt on pakko vielä lähteä pikaisesti maitokauppaan, nauttikaahan viikonlopusta.


5 kommenttia:

 1. On siinä urakkaa...:)! 12 paria. Milläs tahdilla niiden pitäisi valmistua? Silmukkamerkkisi ovat ihania :)!

  VastaaPoista
 2. Voi sitä osallistua noinkin:) Mietin sitä kuumeisesti itsekin mutta oli ajateltava, että tytskät,mehiläiset, piha ym...on nyt laitettava etusijalle! Tosi kivoja sun silmukkamerkit ja niitä on paljon:)

  VastaaPoista
 3. Ei kait sillä väliä, miten kyhäilee. Musta ei olis tuohon hommaan, en osaa tehdä kuin yhtä neuletta kerrallaan, mutta innolla seuraan muita.
  Teillä käsittääkseni sitten kyläkoulu onneksi säilyi, paikallisuutisista luin.
  Sateista viikonlopun jatkoa!
  P.S. Mieluummin kyllä aurinkoista toivottaisin...

  VastaaPoista
 4. Anette: Suureellisesti kuvittelen,että edes osan tekisin valmiiksi määräajassa, olikohan se heinäkuun loppuun mennessä;)

  Heidi: Jep, näin minäkin ajattelin asian. Varmasti tulee vielä hätä käpälään näiden aloitettujen kanssa, kääk!

  Mammutti: Minulla on yleensäkin 2-4 keskeneräistä, joten ei ihan hirveän vaikeaa aloitella uusia, mutta nyt kun noita on jo aika määrä niin hiukkasen huippaa! Olikohan koulujuttu niin, että ainakin kaksi vuotta saatiin armonaikaa ja sitten miettivät uudelleen? Luin vähän suurpiirteisesti sen jutun.

  VastaaPoista
 5. Hauska yhteensattuma, kun minäkin innostuin eilen tekemään silmukkamerkkejä:)
  Ja nyt tekisi mieleni tehdä lisää.. Olen kyllä pitänyt varani, etten hurahda helmitöihin, mutta.. Vielä ei kovin suuri varasto ole (onneksi);)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.