sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Värikäs elämäni
Kuten voitte todeta, värikästä se todella on. Edelleenkin tunnen suurta kyltymättömyyttä ja tuntuu, että yhä on loputon määrä upeita yhdistelmiä, joita voisi kokeilla. No, tulevaisuudessa sitten ehtii. Näissä on kaikissa raakalankana käytetty Tinttamarellin Schoppelwolle Life Style Merinoa, muistelisin sen olevan 100g/310m.

Ihastukseni merinoon on tehnyt kyllä sen, että vähänkään karkeampi sukkalanka tuntuu käsissä oudolta. Poikkeuksen jostain syystä tekee tuo ANY:n rouhea sukkalanka, ei ihan niin karkeaa kuin vironvillat yleensä.

Viikonloppu on mennyt huikean nopeasti, ihan liiankin nopeasti. Olen jollain lailla vielä henkisesti lauantaissa ja huomenna pitäisi skarppina töihin porhaltaa. Jospa se tästä taas orientoituminen sujuisi illan kuluessa.

Meillä juhlitaan Kustin ja Kostin 2-vuotispäivää. Muruset saivat aamulla onnittelulaulun Esikon toimesta ja eteensä herkkuateriat. Nopsasti on aika lentänyt, vastahan nuo käytiin hakemassa, pienet kääröt. Vieläkin puhumme usein pikkukissoista vaikka ovat kuitenkin kooltaan punaisiamme suurempia.7 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin taas taikasauva heilunut;) Nuo kaikki ylärivin langat... Aah ja slurps! Vaikka eipä noissa alarivin langoissakaan ole mitään valittamista:)

  VastaaPoista
 2. Voihan väripata!Edelleen suu auki täällä ihmettelen, miten saat noita värejä! Onnittellut synttärisankareille! Viikonlopuilla tuppaa olemaan pahan tapa vilahtaa hujauksessa ohi.
  Hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 3. Aina vaan ihanamman värisiä lankoja. Minä en ainakaan raaskisi neuloa noista mitään, kun ovat niin kauniita vyyhdellä, vaan laittaisin seinälle näytille :)

  VastaaPoista
 4. Ihkulankoja! Etenkin tuo vyyhti ylimmässä kuvassa, toinen oikalta. Ihan minun väriseni :) .

  VastaaPoista
 5. Alhaalla eka oikealta on taas ihan minun väriseni. Nam!

  VastaaPoista
 6. Vähän odoteltiin sua laantaina Käpykylässä. Onneksi siellä oli kuitenkin muutamia uusia neulojia. Ihania lankoja, sähän olet ihan hurahtanut tuohon värjäämiseen. Meinaatko kutoa kaikki itse sukiksi?

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos kaikille, teitte minut kovin iloiseksi kommenteillanne.

  Anna: Myönnetään-totaalisen hurahtanut. Jaa-a kuinkahan käy, ennätänköhän kaikki neuloa. Lankaakin alkaa olla muutoinkin aivan liiaksi, lienee pakko rauhoittua pikkuhiljaa - ja neuloa välillä poiskin. Kiva juttu, että sinne kuitenkin tuli neulojia, taisi olla kirpparikin, eikös? Huomasin vasta tänään, että sellainenkin ainakin kunnan tapahtuma-kalenterissa oli.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.