keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ja se päivä oli suloinen..


Postista tupsahti tämä ihanuus, voi yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Kirja on kerrassaan upea. Onneksi olkoon tekijät, olette onnistuneet kerrassaan loistavasti. Vain muutama ohje on sellainen, etten toteuttaisi ja nekin vain koska ei tule ketään mieleen kelle tekisin.Nämä taas ovat viimeisimmät väripadan tuotokset, edelleen tuota uudempaa Nallea. Aivan en saa värejä toistumaan oikein sillä vasemman puoleisin on hyvin hyvin tumma petrooli mustalla höystettynä ja sen viereinen tumma syklaami eikä fuksia.

Olo on oikein omenainen ja aika ähkykin, tuli syötyä päivällisellä ihan liikaa, mutta eiköhän se tästä pienoisella ruokalevolla tokene.

Viimeistä lomaviikkoa vietämme: niin lapset kuin minäkin ja pikkuhiljaa on ryhdyttävä totuttelemaan aiempaan nukkumaanmenoaikaan, tiistaina alkaa koulu. Nyt kuitenkin vielä viimeisistä vapaista hetkistä nautitaan, kukin tavallamme.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihania värejä oikeita herkkuja nam nam

  VastaaPoista
 2. muslima: Kiitos kaunis. Ihanaa kesää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kirja on varmasti ihana! Kansikin on jo niin houkuttelevan näköinen :)! Ja langat jälleen kovin kauniita :).

  VastaaPoista
 4. Anette: Kirjaa voin kyllä lämmöllä suositella, ihan jo pelkästään kuvat ovat upeat ja ohjeita on paljon. Värjäyksistä yritän itseäni pikkuhiljaa vieroitella tai ainakin niitä vauhdikkaammin neuloa.

  VastaaPoista
 5. Wau! Ihana kirja ja aivan upean väriset langat!

  VastaaPoista
 6. JossuP: Kiitos ja kyllä nuo kirjantekijät tosiaan ovat hienosti onnistuneet työssään.

  VastaaPoista
 7. Miten upeita lankoja saatkin aikaan itse värjäämällä! Tuo kirja vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta;pitää laittaa nimi muistiin ja katsoa olisko kirjastossa varattavissa...

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihania lankoja! :) Ja tuo kirja on super herkku! :)

  VastaaPoista
 9. tinttara: kiitos:) kirjaan tosiaan kannattaa tutustua pikimmiten.

  ellie: kiitän ja kumarran.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.