maanantai 23. elokuuta 2010

Alli on aika tyttö

Näin se Esikko terapiahepastaan totesi tässä viimeksi. Oli istunut Allin selässä ja heppatytsin seisoessa hiukan epätasaisessa asennossa oli käskevästi komentanut: ”Seiso nyt Alli suorassa”. Positiivista tuossa oli se, että kaveri osasi hahmottaa, että itse olisi oikeassa asennossa jos hevonenkin olisi, edistymme siis hipsuvarpain koko ajan. Hellyttävää reissulla oli se, että meidän jälkeemme tuli uusi Esikkoa vanhempi poika sinne ja selvästi hermostutti kovin ja kun kutsu kävi hepoon tutustumaan, sinkosi poikanen karkutielle läheiseen puutarhaan ja isä tietysti perässä. Meillä ensimmäisellä kerralla oli toisin. Esikko olisi tutkinut hevosressun turvasta häntään asti, sormea silmään ja häntä ylös ja tutkimaan: ”Mikäs se täällä on?” Eli toinen on kovin arka ja toisella sitten on liiaksikin virtaa ja energiaa ja ennakkoluulottomuutta. Ehdottaisinkin pientä energiavaihtoa, toiselta vähän pois ja toiselle, miten olisi? Minäkin huolisin Esikolta ehkä noin 50% energiastaan, nyt ja heti – kiitos.Tämä hellyttävä ruokailupaikka on takapihaltamme. Miehen serkun tekemä varmaankin aikojen alussa silloin joskus. Vaan hyvin tuo palvelee edelleenkin ja siellä vierailee jos jonkinlaista pupeltajaa pitkin kesää.

Minäkin siirryn tästä ruokailun pariin, kiitos!

4 kommenttia:

 1. Jahas, täällä on blogi saanut uuden ilmeen. Ihan kiva - niinkuin tavataan sanoa - mutta jotenkin ei ole sun oloinen tämä hailakka väritys. No, kukin pitäköön sellaisen värityksen kuin haluaa:), niih.
  Nyt mä menin sekaisin tuon Esikon kanssa, mielikuva on ollut tytöstä mutta nyt rupesin epäilemään onko sittenkin poika. Hmm, täytyy tuumailla.

  VastaaPoista
 2. Moikkelis Kristiina:) Jonkinlainen neutraalius nyt viehätti, kun muuten viljelen värejä suorastaan maanisesti, hih! Vaan - ken tietää mitä sitten seuraavaksi.

  Juu, poikahan tuo Esikkoni on eli keskimmäinen vain on tytteli.

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä noita energiavirtoja voisikin jakaa hiukan tasaisemmin, meillä esikko ei meinaa päästä aamulla kouluun, kun murkkutauti vaivaa ja keskimmäinen poika hoitaa liiaksikin toisten asioita, tarvitsisin itsekin jonkun energialatauksen näin kesän jälkeen :) Sinulla mukava blogi ja kivoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. ;) hauskoja nämä lapsukaiset.
  Käy kurkkaamassa blogiini.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.