maanantai 2. elokuuta 2010

Sateen jälkeen paistaa jälleen aurinko


Sateenkaarisukat

Oman henkilökohtaisen KYH:ni 3/26-sukat valmistuivat vauhdilla tuolla Oulun reissulla.
Lankana näissä on Handun upean värinen perussukkalanka, värin nimi on Hyvät henkselit, valitettavasti en kunnolla onnistu värin esille tuomisessa, todellakin sateenkaaren kirjavat kaikessa väriloistossaan.
Itselle muistiin vielä muistiin: 14s/puikolla kapeaan 39 kokoiseen tassuun, puikot Holtz und Steinin 2.25mm ruusupuiset, langankulutus 62g.

Tässä vielä lähikuvaa Ilun upeasta värjäyksestä:

Eikös vain olekin aika herkkua?

Teimme tosiaankin tuossa viikonloppuna nostalgisen junamatkan Ouluun. Lapsille tietysti hieno elämys, mutta myös aika rankka, matka-aikahan IC-junalla on 6,5-7h/suunta. Mutta hyvin tuo sujui. Oulussa sitten jouduimme samaan hotelliin QStockin esiintyjäkaartin kanssa, siellä me sulassa sovussa Eläkeläisten ja Eppu Normaalin kanssa majoituimme. Koko hotelli rokkareita täynnä - hauska sattuma! Neiti Nökön kanssa osuimme oikein hurjan rankkasateenkin keskelle Rotuaarilla seikkaillessamme vaan eihän me olla sokerista.

Vaikken itse Oulun kaupungissa koskaan olekaan asunut vaan tuolla Haukiputaan puolella, niin hyvin nostalgistahan tuonne oli palata, ihan kuin lapsuuteen olisi palannut. Ja hei, yhtään lankaa en sieltä ostanut, hyvä minä.

Uusi viikko ja samalla viimeinen lomaviikko on nyt korkattu ja loppuloman aion oikoa lonkkaa ja neuloa niin paljon kuin sielu sietää.

Nautitaan ilmoista nyt kun on hiukkasen helpompaa sateiden jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on hyvä väri.
    Ilo neuloa kauniista langasta. Mukavia neulontahetkiä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanaa lankaa. Mä tykkään myös Ilun värjäyksistä! Sukat on ihanan värikkäät.
    Rentoa viimeistä lomaviikkoa neuloen ;O)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.