sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Söööpönen..

Niin on kyllä pakko ihan lässyttämään minun ryhtyä sillä kun sain Crash Testit valmiiksi ja pingottumaan, jäi niistä sellaiset tylsän näköiset jämänöttöset jäljelle. Jiihaa, oiva tilaisuus ryhtyä testaamaan uutta nostepinneä.

Ja sitten iskikin jo lässytysmeininki sillä katsokaas vaikka. On ne vaan niin söööpösiä..Tuolla saa aikaan niin mahdottoman sieviä keriä ja on se aika söpönen tuo nostepinnekin. Kirsikkapuuta tämä minun kappaleeni.


Minun on kyllä tunnustettava, että olen sen verran materialisti ja esteetikko, että jos vain mahdollista niin valitsen ympärilleni niitä kauniita ja silmää hiveleviä asioita ja tavaroita. Tottakai eurojen määrä tähän vaikuttaa mitä suurimmassa määrin ja elämässä tärkeiden asioiden järjestys, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan.

Empun saimme tänään puoliväkisin ulkoilukierrokselle ja heppu on ollut sen jälkeen sisälle tultuaan oikea kyljessä kiehnääjä ja voi sitä jutun määrää. Tämä kissa keskustelee ihan hirmuisesti ja vastaa joka kerta kun kysytään. Nytkin konsultoi minua vissiin sitten nostepinnen käytöstä:)


Kukista lienen myös jaaritellut jo väsymiseen asti, mutta ne vain ovat niin käsittämättömän kauniita kaikkine väreineen. Sitä on myös tämä gerberakin


ja niiden myötä tahdonkin toivottaa kaikille mitä ihaninta sunnuntaita.

5 kommenttia:

 1. Jaahas, nyt tuli vastaan ihan uusi asia :O nostepinne????

  Täytynee hieman kuukkeloida:DD

  Ihana kaveri sulla tuo Emppu, kun ei haluaisi sua yksin jättää

  VastaaPoista
 2. Nostepinne on kyllä mielenkiintoinen (en varmaan ole kuullut koko sanaakan aikaisemmin) ja ihanan söpösiä keriä sillä saakin tehtyä. Jos en olisi jo kerijälaitteen onnellinen omistaja, tällainen olisi ihan must have-hankinta :) .

  VastaaPoista
 3. Tootahan toki nostepinne täytyy olla! Söpöinen kerä ja kisu.

  VastaaPoista
 4. Ihana ja söpö pikku keränen. Ehkä jonain päivänä minullekin tulee nostepinne...

  VastaaPoista
 5. Koskaan moisesta pinteestä :) kuullutkaan, mutta äkkiä alkoi tuntua siltä että tuollainen olisi melkein PAKKO saada...
  Onkos sitä vaikea käyttää? Tai siis keksiä kuinka sitä käytetään, vai saitkos mukana kuvalliset ohjeet? Tai et suinkaan haluaisi (viitsisi) tehdä meille pienen kuvareportaasin? Tyyliin "Nostepinne for Dummies" :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.