tiistai 9. huhtikuuta 2013

Yrjö ja pyrstöyskä

Sitä on sitten puhuttu norjaa siihen suureen luuriin ja pyrstöyskitty samaan aikaan. Yöh ja ääh..

Voiton puolella jo, mutta hitusen vielä hutera olo.

Aloittelin Crash Test Dummyjä, niistä sitten myöhemmin lisää, toivottavasti jo piankin. Mutta sillä välin nelijalkaisten kommelluksiin.

Kusti osaa ottaa elämässä rennosti. Ihan näin pullukka poika ei ole miltä kuvassa näyttää. On vain kehittänyt hirmuisen pitkän talvikarvan  ja alusvillan. Väritkin kuvissa hiukkasen päin sitä kuuluisaa mäntyä.Nuo masukarvatkaan eivät koskaan pysy kuosissaan, heti harjaamisen jälkeen tämän näköiset taas.


Tämä poika se on maailman kultaisin tapaus. Ihan kaikkien kaveri. Jos toinen yrittää vaikkapa riitaa haastaa, heittää vaan seljälleen ja kujertaa toista mieluummin leikkiin. Emppukin jopa sulaa pelleilemään tämän kullanmurun kanssa vaikka mielestään arvokas vanhempi kissaherra onkin.


Sitten meillä on tämä parivaljakko


"Mami, toi kiusaa mua taas, auta!"


"Äläs ny ui liiveihin!"

Pelle on tosiaan ihan umpirakastunut Anniin. Jo kaukaa huoneen toiselta puolen naukuu ja juoksee kohti kultaansa. Mistä lie johtuu tämä?

6 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika. Onneksi olet jo toipumaan päin!
  Kusti on ihan mahdottoman suloinen. Ja kyllä huomaa, että kyseessä ei ole plösö, vaan hienot pehmoiset masu-untuvat. Kemioista varmaan on kyse, joskus ystävystytään yli lajirajojen. Minunkin entisen miesystävän koira ja entinen Viljo-kissani olivat ylimmät ystävät. Kun menin kylään ja avasin auton oven, juoksivat ne toisiaan vastaan pihan poikki kuin elokuvissa :-)

  VastaaPoista
 2. Teillä kyllä asustelee ihania karvaisia perheenjäseniä. Onneksi he ovat pystyneet vähäsen parantamaan oloasi tuo vatsatauti kun on maailman inhottavimpia olotiloja. Toivon että paranet oikein pian <3 Sympatiahalit : )

  VastaaPoista
 3. Voi kun ovat lutusia :)
  Voimia vielä paranemiseen!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti norjan puhuminen päättyy pian ja pyrstöyskä :) Kuin kissa ja koira taitaa tarkoittaa juuri tuollaista kiehnäämistä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat. Paranemista Sinulle ja mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tuo nuiden eläinten ystävyys!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.