tiistai 3. tammikuuta 2012

Hajukumit ja muut tilpehöörit

No, ei sentään hajukumeja, mutta sen sijaan uudet kalenterin kannet ja karkkivärisiä kyniä tuli hankittua uuden kalenterivuoden kunniaksi.
Hih, tunnustaako teistä kukaan muu potevansa samaa tautia? Eli siis, että aina kalenterivuoden alkaessa ja syksyllä on pakko söpöstellä ja hifistellä uusilla juttusilla. Piti oikein hankkia virkanaisen perusvarustekin, muumipenaali. Nyt kun vielä löytäisin sellaisen söpön ja juuri sopivan suuren ja pienen käsiväskyn, jonne kaikki maailman tärkeimmät tavarat saisin säilöttyä. Oikeastaan olen sellaisen jo löytänytkin, mutta se rökäle maksaa liian monta satalappusta, hui! Ei anna luonto eikä lompakko periksi sellaista hankkia.

Joulunkin saa kohta kerätä pois, ainakin jos on luottaminen kukkasten kuntoon


Minusta kaunis kyllä tällä tavalla rujonakin, enkä siis hennonut tulppaaneja vielä pois heittää vaan jään seuraamaan niiden rapistumista loppuun saakka.

Duhakin alkaa muuttua enää lieväksi röhäksi, elämä siis voittaa. Oikein nuhaisena helpottaa myös dipping-festivaalitkin. Kokeilkaapas vaikka. Ne minut taisivatkin näin nopsasti parantaa.8 kommenttia:

 1. Ihania värejä jälleen kerran! Viime yönä valvoessani taisin miettiä että kuinkahan monta erilaista vyyhtiä olet värjännyt? :)

  VastaaPoista
 2. jep! itse hankkinut marraskuussa jo uuden kalenterin ^^ sillon jo innolla sitä täyttelin ^^
  Ihania dippailuja taas! <3

  VastaaPoista
 3. Voi apua, mitä lankoja olet taas tehtaillut! Nami ja maiskis!

  VastaaPoista
 4. Siis voi luoja, kävin katsomassa myynnissä olevia värjäyksiäsi ja olin jo laittamassa sulle viestiä _viidestä_ vyyhdistä, kun muistin, että enhän minä saa ostaa lankaa, kun ilmottaudun langanostolakkoon =( Tää on niiiiiin väärin. Nyt menen itkemään.

  VastaaPoista
 5. Ooh, mitä lankaherkkuja! Mulle on kans kalenteri tärkeä, en tosin ole vuosiin enää ostanut mitään, kun aina saa liitolta lahjuskalenterin ja yliopistolta toisen ja... :)

  VastaaPoista
 6. Oi, mitä ihanuuksia! Sinun värjäykset ovat kyllä upeita!

  VastaaPoista
 7. Voi sentään:) olette niin mussukoita. Kiitos taas sydäntä lämmittävistä kommenteista:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.