sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Repeämys maximusErotatteko tuosta yläpuolen kuvasta mitä siinä on? Siinä näkyy Esikon päälaen hiuksia, otsaa ja tyynyä sekä Timo Soini! Haluatteko tietää miten tuosta päädyin kuvaa napsimaan? Minäpä kerron: eilen illalla Esikko alakerrassa luetun unisadun jälkeen maanitteli minua itseään peittelemään.  Mutta tosiaan, sälperin lähetin yläkertaan ja könysin kipeillä koivillani kohta perästä. Kysyin Soinin tyynyn vieressä nähtyäni, että mikäs se tuo on? ”Timo Soini” , Esikko siihen selkeällä äänellä. ”Kukas sen teki?”, minä kysyin. ’”Piia teki”, Esikko vastasi.  No, eihän siinä mitään ajattelin, mutta sitten kuuluu vielä selkeä nuoren miehen ääni: ”Sano hyvää yötä minulle ja Timo Soinille”. Minähän sanoin ja kerkesin portaisiin, ennen kuin repesin. Tosin palasin vielä takaisin ja kysyin kainosti, että saanko ottaa sinusta ja Soinista valokuvan? Sain luvan.

Tänä aamuna älysin Esikolta kysyä, että olikos teillä koululla koululaisten vaalit? Oli ollut ja hän kuulemma äänesti Paavo Lipposta, höhöö! Voin kertoa, etteivät nämä kuvasta perheen yhteistä poliittista linjaa.

Mukavaa sunnuntain jatkoa itse kullekin.


10 kommenttia:

 1. Hauska juttu! No, ehkä minä en nyt ihan hirveästi haluaisi nukkua Timon kuva tyynyllä... Ei silti, en kenenkään muunkaan pressaehdokkaan ;)

  VastaaPoista
 2. Haha!
  Mä en myöskään ottaisi viereeni Timo Soinia nukkumaan, en edes Timon kuvaa. ;D

  VastaaPoista
 3. Hyvää yötä minulle ja Soinille! :-DDD Repeämys maximus täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Et sentään ole ostanut Soini lakanoita;) Heh heh.

  VastaaPoista
 5. No just, hihityttävä tarina :) Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Hyvä tarina. Teillä sentään poika kertoi ketä äänesti, meillä poika ei edes kertonut ketä äänesti koululaisten vaaleissa:)

  VastaaPoista
 7. Onpas siellä perustavanlaatuista uniseuraa:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.