lauantai 7. tammikuuta 2012

Seikkailulauantai

Sillä välin kun minä aamupäivästä starttasin Kuopus Kepposen ja kaverinsa kanssa Nummelaan ja kohti keilarataa, pääsi Emppukin jälleen ulos seikkailemaan. Oikeammin saimme hänet suostuteltua sinne menemään. Teki taas monen tunnin lenkin tuolla maastossa ja lähiympäristössä. Tultuani takaisin, huhuilin tuolla hetken ja kas sieltähän se poju hipsi kohti sisätiloja taasen. Nyt siis vaikuttaa siltä, että osaa ja uskaltaa halutessaan tuolla ulkosallakin liikkua, joten vastedes en enempiä asiasta huolehdi.

Sillä välin kun poikaset keilasivat into piukeana. Kävimme neiti Nökön kanssa hiukan kaupoilla. Lisää raaka-aineita värjäyksiin ja hiukan herkkusta illaksi meille kaikille. Marimekon ohitse kulkiessani en voinut välttyä huomaamasta jotakin äärettömän herkullista, tummanpunaisen Muija-kuosisen peltipurkin. Olen pidempään etsinyt kunnollista katseenkestävää purkkia teepusseilleni ja nyt löytyi. Voi mikä herkku!


ja sinnehän ne pussit sievästi sujahtivat


Marimekolla on muutama kuosi, joihin höyrähdän enemmän kuin helposti ja tämä Muija on kyllä yksi niistä. Nimenomaan mustana ja punaisena. Alessa kun oli niin ei rokottanut lompakkoakaan kuin nimellisesti. Tällaisista löydöistä tuntee aina sellaista todellista löytämisen hyrinää. Turhamaistahan tällainen on, tiedän, mutta sallittakoon sekin aina silloin tällöin.

Ja nyt takaisin väripadan sekoitukseen, miehet hoitavat tänään ruoan valmistuksen, joten saan nauttia valmiiseen pöytään asettumisesta. Onnekas minä!

Kiitos vielä noista hunajalusikkavinkeistä, täytyy nuo katsastaa mistä järkevimmin tuon nappaisi.

7 kommenttia:

 1. Hieno purkki, ja tottahan kaikki on oltava näteissä purkissa, mitä sitä nyt rumia katsomaan :-D Esteetikko olet aivan varmasti, sen näkee jo noista langoista ja neuletöistä!
  Ihanaa että miehet kokkaavat tänään, nautinnollista lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Saila: Sinulle myös nautinnollista lauantaita:)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus noita kuvia Sinun komeista kolleista ja kiva kuulla Empun kuulumisiakin.

  Ihan yhdessä Isännän kanssa katseltiin kuvia ja ihmeteltiin taas miten Kosti ja Kusti voikin olla samannäköisiä kuin meidän Neidit. Ainostaan "luonnonväri" eli ruskeat sävyt turkissa ja ehkä aavistuksen verran vinommat silmät erottaa Tyttöjen ulkonäöstä.

  Ja tuo vimma tukkia itsensä kaikkiin koreihin laatikoihin yms...

  Upean punainen purkki-ihan pakollinen hankinta :)

  Ite just ostin kolme Green Gaten kahvimukia ihan vaan koska....??!
  -Ne oli niin suloisen kukkaisia !! ??
  :)

  Kahvi maistuu paremmalta ruusumukista :D

  VastaaPoista
 4. No voi pihkura, just myin pari vanhaa mustavalko muijakippoa pois, olisin lähettänyt sulle, jos olisin tiennyt....kiva kuosi, mutta oikein passaa meille....

  VastaaPoista
 5. Eikä ollenkaan turhamaista. Rumia purkkeja ei kukaan voi katsella ja tuo kelpaisi mullekin oikein mainiosti.

  VastaaPoista
 6. Miun onkin pitänyt ostaa tuo sama purkki, kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista
 7. Ihana loota, tällaisia pieniä arjen iloja elämässä juuri tarvitaan. Mullakin on Muumi-loota teepusseja varten ja kyllä sieltä on kiva aina valkata, mitä teetä joisi ;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.