lauantai 28. tammikuuta 2012

Joulun toivelahja?

Jouluhan oli ja meni jo, mutta Esikolla oli jouluksi aivan ehdoton toive, joka saada ja jota pitäisi päästä käyttämään: lumikola! Tietenkin kummisetänsä sellaisen hänelle hommasi, mutta koska Esikko on jo raavaan miehen kokoinen piti kolankin olla aikuisten kokoa. Ongelmana vain joulun aikaan oli, ettei tuota kolattavaa juurikaan ollut. Mutta niin ne vain tilanteet muuttuvat, nyt riittää lunta, jota kolata. Melkein joka ilta pukee poika talvitamineet päälleen ja lähtee hommiin. Hiukan tuota lunta ja kasoja on välillä oudoissa paikoissa, mutta nauttii hommistaan ihan suunnattomasti. Fyssari oli kovin tyytyväinen tästä, sanoi sen olevan mitä parasta fysioterapiaa ihan kotioloissa. Sitä perinteistä hyötyliikuntaa.

Näin sitä meillä kolaillaan (eilisen iltapäivän hämärässä napsittuja kuvia)Pikku läjän dippauksiakin olen taas jaksanut tehdä, ihanaista villabambusilkkiä ja utuisia värejä


Olo alkaa olla jo paljon parempi ja lääkkeet ovat mielestäni tepsineet. Ensi viikolla lähden töihin taas yrittelemään. Ihan rauhallisesti kyllä aion ottaa, mutta kuitenkin ja viikon päästä meitä lähteekin pieni ryhmä innokkaita "villakoiria" liikenteeseen lahden toiselle puolelle. Ihanaa odotella reissua. 

Oikein leppoisaa viikonloppua teille kaikille, nauttikaahan vapaapäivistä keillä sellaisia nyt on.

11 kommenttia:

 1. Todella mitä parasta liikuntaa, monipuolista, saa happea ja hyödyllistäkin vielä. Ihanaa, piha puhdistuu samalla :-)
  Upeat värit! Mahtavaa, ensi kuussa saan varmaan viimeisenkin tämän talven tilausneuleen valmiiksi niin sitten tulen ja teen varmaan sinulta lankatilauksen, vihdoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin totisesti:)Ihanaista lauantaita sinulle!

   Poista
 2. Todellista hyötyliikuntaa ja kun vielä nauttii nii sehän se parasta onkin :)

  Ihania lankoja taas :DD

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tuo villabambusilkki on kyllä tosi mukavan tuntuista. Ei ihan niin voimakkaasti värjäydy tietenkään, mutta tuntu on loistava.

   Poista
 4. On kyllä ihania lankoja! Ja lumityöt ovat hyvää liikuntaa, nyt niitä on saanut täälläkin tehdä:D

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihanaa, kun esikoisesi saa kolata lunta sydämensä halusta. Moni ei ole noin innokas, hän kokee sen tärkeänä tehtävänä ja selvästi nauttii. Taitaa hänellä olla äidin rakkaudella neulomat ja väripadassa huljutetut villasukat jaloissa. t. yksi innokas lankamatkaa odottava villakoira :)

  VastaaPoista
 6. En mää kestä!! IHANIA lankoja!!!! <3<3<3 Ja moon lakossa!! YHYYY!!!!! :'(

  VastaaPoista
 7. Ahkera ja reipas nuorukainen. Kauniita lankoja ja kiva kuulla että voit paremmin :)

  VastaaPoista
 8. Aah, tuon vasemmanpuoleisimman vyyhdin väri on kerassaan ihana! Täällä yks villakoira on juuri selvinnyt hengissä messuviikonlopun töistä ja odottaa kyllä innolla ensi perjantain reissua ja hyvin ansaittua vapaapäivää.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.