tiistai 13. tammikuuta 2009

Kuka pelkää harjaa?


Hei, eipäs käydä kikkaroihin sen harjan kanssa, taikka annan isännän hampaista. Kusti, pakene - ennätät vielä..

Ei hittolainen, tässähän on verkko, kähmänkäpälä sentään..ei tästä pääse minnekään, auttakaa joku...

Kuten huomaatte poikia on totuteltu tänne tulostaan asti harjaamiseen ja kyllähän tuo jo kuvista huolimatta sujuu, harjaa vain on pakko höykyttää ei sentään harjaajaa koskaan. Mutta pakko mikä pakko, jo ihan siksikin, että karvaa on aika mittavasti ja poijjaat peuhaavat milloin puussa, milloin marjapuskissa tai heinäkasassa.

No, saatiin nuo kuitenkin lopulta ihan asiallisesti siistittyä. Nyt pötköttävät navetan vintillä masut pullollaan ketarat taivasta kohti, kuorsaus vaan kaikuu..
Käsityöt edistyvät omaan tahtiinsa, pikkuiset vauvansukat työtoverin keväällä syntyvälle vaaville ovat kohta valmiit ja eräs hyshys-juttu myös, josta en kyllä hiisku täällä vielä sillä saattaisin paljastua.


Tässä hörpin kaffetta pysyäkseni vielä hetken hereillä, on muutama hommanen tehtävänä. Ensi kertaan taas.

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Onpa ihania kisuja teillä!
  Ei kaikki kotieläimet hoidoista pidä.Meidänkin
  koiruliinin kanssa käydään painiottelua kynsien-
  leikkuun kanssa ja jos pesua on tiedossa painelee
  koiruus tuhatta ja sataa karkuun.Kesällä on helpompaa mutta talvella vaikeita nämä hoitojutut.Käsityön iloa Sinulle arjen piristykseksi! Toivoo Tepi

  VastaaPoista
 2. Varmaan vinkeä tapaus koiruliini pakoon pinkoessaan, hih! Anni onneksi pitkin hampain antaa leikata kynnet, harjaamisesta sen sijaan pitää kovasti. Onneksi tuo turkki onkin maailman helppohoitoisin. Toisin oli Retuvanhuksen kanssa, sen kun oli kovan taiston kanssa saanut harjattu, pinkaisi se tuonne ryteikköön ja tuli hetken päästä takaisin puoli metsää takalistossaan.

  t. Zelda itse

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Olipa kivaa löytää blogisi. Tarinasi ovat mukavan rentoa luettavaa, osaat kirjoittaa niin "elävästi". Niin ja kissat ovat ihania! Harmikseni itselläni ei tällä hetkellä ole kissaa..

  VastaaPoista
 4. Kiitos TiiMa, koko koplan puolesta. Kyllä noissa eläväisissä tosiaan riittää hoidettavaa, mutta myös hupia enemmän kuin laki sallii. Iloista talven jatkoa Sinulle.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.