torstai 15. tammikuuta 2009

Tyttötautinen ja rähmäsilmä

Ensinmainittu on Anni the koira. Paha kyllä naapurin Jere on yllätetty pihapiiristä ainakin kerran, onneksi sen tulo nähtiin ja oma koiruus kipin kapin sisään. Jere on komea mustavalkoinen Lapinkoira, en uskalla edes kuvitella minkä näköisiä tulisi näiden kahden pennuista, hui sitä karvan määrää! Jerellä on tapana lähteä aika-ajoin omille teilleen. Tulee tuosta vajaan 700 metrin päästä naapurista ja käy vuorotellen moikkailemassa toisen naapurin Nanaa ja meidän Annia, varsinainen naistennaurattaja. Tosin Annilla on yleensä tapana näytellä purukalustoaan Jerelle, mutta en uskalla siltikään ottaa riskejä juuri nyt, sattuneista syistä.

Rähmäsilmä puolestaan on tuo Kuopus Kepponen, onneksi saatiin pikaisesti tipat, josko nyt parantuisi kiltisti ja nopeasti eikä please- tarttuisi muihin.

Minä puolestani onnistuin reväyttämään jotenkin kummallisesti toisen nivuseni ja kävely on aika ankkamaista tällä hetkellä. Takapuoli pitkällä puolelta toiselle kiikkuen, tiedättehän..puuttuu vaan se tasaisin välein kuultava kvääk..

Onneksi on jo torstai-ilta, tämä viikko on ollut yhtä lentämistä ja ympäri kuntaa suhaamista. Onkin jo aika viikonlopun tulla. Valmistuneita ei ole esitellä, nyt on tekeillä useampi keskeneräinen yhtä aikaa ja liian kiire. Ehkäpä ensi viikolla sitten taas, toivossa on hyvä elellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.