sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Vauvasukkaset

Vauvalahjan ensimmäinen osa eli sukkaset ovat valmiina, en vielä ole niitä höyryttänyt, mutta kaikki aikanaan.. Lankana on Opalin sukkalanka, lanka on jotenkin herkullista väritykseltään pitkine väriliukuineen. Vielä tekaisen pienet tumput pariksi samasta langasta.

Muuten eilinen ja tämä päivä on mennyt seuratessa ja ihmetellessä erään nimeltä mainitsemattoman keskustelupalstan riitelyä. En sinne nokkaani ja lusikkaani enää tunkenut, koska näytti siltä, että siellä puhina oli jo riittävää ilman minuakin. Totean vain sen, etten millään ymmärrä miten pienistä asioista onnistutaan kokoamaan tuommoinen roihu ja vielä niin, että yleensä joku täysin pahaa tarkoittamaton keskustelija sitten pahoittaa mielensä. Mutta tämä oli tässä minun kommentointini siihen, piste.

Edessä uusi viikko haasteineen, sikälikin, että uusi työ uusine mielenkiintoisine käänteineen odottaa helmikuun alussa ja nyt tsempataan sitten vanha työpöytä ja -tilanne kunniallisesti loppuun eli tämän kuukauden olen vielä vanhassa työssäni. Surullisinta näissä vaihdoksissa on aina se, että jälkeensä useimmiten jättää ihania työtovereita - niin nytkin, mutta onneksi en olekaan vanhaa työtä vaihtamassa mistään ikävästä syystä. Uusi vain on niin mielenkiintoinen kaikkine minulle haasteellisine osasineen. Toivottavasti pystyn olemaan työn mittainen.

Ulkona tiputtelee hiljakseen lunta, yöksi on tulossa pikkupakkanen. Nautitaan talvesta, jospa se sieltä vielä kunnolla tulisi.

6 kommenttia:

 1. Hei!
  On taidettu vilkaista samaa keskustelupalstaa.
  Tylsältä tuntuu jupakointi,enkä enää kovin
  usein käy sitä katsomassakaan.On ollut aiemminkin sellaista "kissanhännän" vetoa siellä.
  Onnea uuteen ,haasteelliseen työhösi!
  Terveisin Tepi

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain Tepi, mukavaa, että käyt täällä. Iloa talvipäiviisi.

  t. Zelda itse

  VastaaPoista
 3. kiva blogi sinulla on ja kiitos kun annoit tilaisuus käydä täällä.Kauniita katteja sinulla on T. sabiha

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että poikkesit Sabiha, tulehan toistekin. Kattimaakarit kiittävät minkä kerkeävät.

  VastaaPoista
 5. Ompa kyllä söpöiset sukat :) Montako silmukkaa on varressa?

  VastaaPoista
 6. Lila: 2.25mm puikoilla tein ja kantapään jälkeen lisäsin yhden silmukan/puikko eli 13s. ja tuolla ylempänä sitten vielä yksi lisää eli lopussa taisi olla tuo 14s/puikko. Kamalan vaikea arvioida ovatko kuinka sopivat pienelle. Chou Chou-nukelle reilunkokoiset ainakin:) Lanka testattu toisen vauvaperheen koiralla, joka rakastaa kuljetella tästä langasta tehtyjä edellisiä joka paikkaan ellei sitten vaavin oma tuoksu sitä tee;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.