perjantai 22. toukokuuta 2009

Into piukeena

Olen ommellut - jihaa! Ihanainen kaavakirja Jaappanista: Robe Rouge ja sen mekkokaava muotoutuivat sitten tunikapuseroiksi. Tuo valkoinen on ruusubrodeerattua puuvillaa, todella laadukkaanoloista kangasta ja alempi hennon vaaleanpunaista puuvillapopliinia pitkillä hihoilla, aavistuksen laajemmat kaula-aukot (lue:pidemmät kuminauhat) olisin voinut tehdä, mutta ensi kerralla sitten. Tein varmuudeksi muualta saatujen vinkkien takia L-koon ja hyvä niin, normisti mahdun 38/40 - kokoisiin vaatteisiin ja tämä oli juuri passeli. Ehkäpä nuo japanilaiset ovat sitten tosiaan pienempiä kuin meikäläiset.

Innostuin tilaamaan hollannista Imke-kaavan ja muutaman muun, joita oli kaupan myös Iinun kaupassa mutta sieltä ennättivät loppua ja niinpä hätäpää minä ei kestänyt ja tilasi niitä Hollannista . Myös tuo kaava vaikutti todella kokeilemisen arvoiselta. Kangaskaappini ainakin kiittää ja kumartaa, kun välillä vierailen sielläkin ja teen tilaa sinnekin.

Erityisen ihana asia on tämä miniloma, joka puoliväkisin tähän tupsahti. Huomenissa suunnataan jonnekin pääkaupunkiseudulle kiertelemään ja syömään hyvin.


Aurinkoisia kevätkesän päiviä teille kaikille!


Z

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.