sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Viime tipassa


Kuningatarhillo-sukat

Lanka on Regian Cross Over Coloria, vyötteen taisin jo jonnekin hukata. Ihan viime tippaan meni valmistuminen sillä neiti ottaa nämä mukaan heppaleirille, siltä varalta, että iltaisin on viileä. En jaksanut käydä rimmailemaan raitojen kohdistamisen kanssa, tarkoitus oli muutoinkin tehdä niin pitkät varret kuin riittää ja nyt jäi vain pikku nöttöset 100g:n kerästä jäljelle. Nämä ovat olleet minulla automatkoilla matkasukkina ja niinpä tekoaikakin on venähtänyt liki puoleentoista kuukauteen vaan eipä hätää - nyt ovat valmiit.

Meillä vasta grilli tuolla kihisee ja iltapöperöitä suunnitellaan. No - parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Ulkona on huumaava tuoksu, omenapuut kukkivat jo melkein täydellä terällä samoin kuin pitkä rivistö syreenejä. Kun menee jonkin matkan päähän kukkivista puista ja pensaista voi kuulla mahtavan surinan, siellä on varmaan sadoittain ellei tuhansittain pistäviä kavereitamme, hui!

Toukokuun viimeistä viedään ja luonto on ehkäpä lähes kauneimmillaan juuri nyt, ihan kohta se on sitten jo juhannus ja sitten taittuukin kesä jo loppupuolelle vaan ei ihan vielä - nyt nautitaan tästä kukkeudesta.

Z...

3 kommenttia:

 1. Komeat sukat olet tytölle tehnyt! Muuten, sinun herkullisen väriset sukkalankasi GetKnittediltä ovat edelleen minun hallussani... Haluaisitko jo uutta neulottavaa? Voisin vaikka joku aamu pyörähtää työpaikkasi kautta, jos siis olet aikaisin töissä - kahdeksan tienoissa?

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ihana Juhannusruusun kuva ja ihanat sukat!
  Kaunista ja mukavaa alkukesää Sinulle!
  Terv.Tepi

  VastaaPoista
 3. Kiitos kyllä Pelagia:) kävin blogiisi jo vastaamassakin. Vaikka, eihän nuo vielä loppu taida olla entiset, mutta eikös se ole vain oikeus ja kohtuus, että aloittaa uusimmasta päästä?

  Tepi: mukavaa, että poikkesit. Aurinkoa sinunkin kesääsi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.