lauantai 23. toukokuuta 2009

Voin vain ihailla

Tätä rentoutta ei tosiaan voi kuin ihailla, ei minkäänlaista evän värähdystä vaikka ympärillä möykättiin niin, ettei tosikaan. Voi kunpa itsekin kykenisi samanlaiseen luottamukseen. Oikein havahduin tosiasiaan, että nämä "pikkuiset" ovat pian vuoden vanhoja 13.6. tulee maaginen vuosi täyteen. Kaivoinkin kuvaa tuolta menneisyydestä ja näistä tosiaan huomaa, että kasvettu on.
Tämä kuva on otettu noin 4kk ikäisinä tuolla navetalla. On ollut hauskaa seurata näiden kultamurujen kasvua ja verrata heitä vanhoihin herroihimme. Punapaitamme ovat hyvin temperamenttisia ja omapäisiä, kuitenkin hyvin ihmisrakkaita ja seurallisia. Nämä nuoret herrat puolestaan jos mahdollista vieläkin seurallisempia, näitä voi pyöritellä lähes miten päin vaan. Kävin tänään ostamassa toisen kuljetuslaatikon entisen yhden rinnalle, mielessäni lähestyvä eläinlääkärikeikka. Laitoin boksin olkkarin lattialle testimielessä eikä mennyt kuin hetki ja siellä oli jo yksi pikkukateista. Tyytyväisenä unilla, mieleeni hiipi hihitys muistellessani Valtsu Vallattoman viimeistä keikkaa, kun tuntui, ettei koko komeus kestä kaverin venytyksiä ja poispääsyvaatimuksia.

No, tietysti hyvä vain jos menevät mielellään boksiin, pian sitä tarvitaankin jo.

Upea ilma ollut tänään ja tämä äiti kämmeltänyt oikein urakalla. Olin kahdelle nuoremmalle varannut parturiajan ja iloisena menimme kello 11.00 paikalle. Vain kuullaksemme, että aika olisi ollutkin jo 9.30. En tosiaan tajua mitä olen ajatellut kirjoittaessani kalenteriin 11.00. No - suuret anteeksipyynnöt ja takavasempaan poistuminen. Siitä sitten suunnistimme paikalliseen Prismakeskukseen, siellä parturi ottaa jonosta vastaan ja kävi kyllä munkki, vain yksi ennen meitä. Siihen sitten odottamaan ja nyt on kaksi siistiä päätä. Voi yhden kerran tätä minun muistiani, alanko tosissani dementoitumaan vai mistä on kyse?

Mutta ei niin kokonaan huonoa kuin hyvääkin - porukkalotossamme 4 oikein!


ZEdit! Pahoittelen jatkuvasti vaihtuvaa näkymää, yritän päästä yksimielisyyteen itseni kanssa layoutista.

2 kommenttia:

  1. Kertakaikiaan upeita kisuja minäkin vain jaksan niitä ihailla .hyvää kesän alkua T. sabiha

    VastaaPoista
  2. Samoin sinulle Sabiha - muista nauttia kesästä.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.