lauantai 16. toukokuuta 2009

Paitatehtaalta iltamyöhää!



Sitkeys palkitaan, sanotaan ja oikein tottahan se on. Näiden peruskäyttöpaitojen kaavat tekaisin jo liki kaksi vuotta sitten ja kankaat kappaleineen leikkasin noin vuosi sitten. Alkuompelut on tehty ehkäpä noin puoli vuotta sitten. Lopussa kiitos seisoo sillä tänään sitten viimein sain ommeltua nuo loppuun. Malli on sellainen tunikan ja teepparin välimuoto ja molemmat ovat tismalleen samanlaisia malliltaan. Lycraa sisältävää trikoota. Käyttötarkoitus peruskäyttöön kesäksi. Täytyy kyllä todeta, että tosi vähän aikaa noihin sitten lopulta meni, kun sain itsestäni otetta. Miksi sitä on näin saamaton välillä, täytyy oikein ihmetellä.



Nyt muuten on tunnustettava, että taas kerran tajusin miksi hurahdin neulomiseen - jotenkin helpompaa neulominen. On helppo ottaa aina tekele mukaan eikä tarvitse raivata pöytää tyhjäksi milloin missäkin välissä. Toki tilanne olisi eri mikäli olisi oma työhuone, mutta näillä eväillä mennään ainakin nyt.



Euroviisut tuolla viereisessä huoneessa jo joikaavat, joten sinne minäkin taidan mennä kuulostelemaan. Nautitaan nyt oikein urakalla - heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.