perjantai 13. tammikuuta 2012

Tautitupa

Minun tammikuuni voisi kyllä nimetä tautikuuksi. Eilen oli annettava periksi ja mentävä jälleen lääkäritätiä tapaamaan. Keuhkoputken- ja poskionteloiden tulehdus ja jälleen kuuri. Tarpeellinen varmasti, en sitä kritisoi, mutta minua hirvittää syödä näin monia kuureja muutaman kuukauden sisään. No, ei mahda minkään. Jospa se tästä jatkuisi parempana, viimeistään tautikuun vaihtuessa helmikuuksi?

Olen lohdukkeeksi katsellut (en silitellyt, ei hätää, pöppiäiset eivät saavu vastaanottajalle) tätä viime viikolla  KyJyy:n arvontapalkinnoksi dippaamaani lankaa, häntä kutsutaan nimellä

 Takatukka tanassa



Lämpöistä kirkasta keltaista, oliivinvihreää, hentoa vaaleanpunaista ja harmaata.

Jännittävää nähdä kenelle tämän saan lähettää.

Meillä sataa täällä lunta ja maisema alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, miltä kuuluukin.

Nyt taidan hiipiä takaisin sinne huovan sisään teemuki muassani. Välttäkää te muut nuo riivatun pöpöt.

Edit. Huomasin mielenkiitoisen jutun bloggerissa, Chromella tämän tein ja täällä pystyy vastaamaan suoraan yksittäisiin kommentteihin. IE:n puolella menee sivu kokonaan jumiin kun avaa kommentit. Mistähän tässä nyt on kysymys?

20 kommenttia:

  1. Eipä ne antibioottikuurit pelkästään hyväksi ole, muistelen että yhden kuurin poistumiseen elimistöstä menee puolivuotta. Toisaalta, ehdottomasti niitä tarvitaan. Itse kun joutuu syömään paljon pillereitä, on huomannut, että jokaisella pillerillä on kääntöpuolensa.
    Paranemisia ja oikein hyvää lumiviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mammutti: Niinpä, tuon 6kk minäkin muistan kuulleeni, mutta keuhkofibroosini pakottaa napsimaan kiltisti kuurin sellaisen määräyksen tullessa. Maitohappobakteereja pitää vaan yrittää tukisatsina napsia. Totta tuo muukin pillereiden suhteen, yhtään ei ylimääräisiä huvittaisi syödä.

      Poista
  2. Oi kuinka ihana vyyhti, tuohan olisi kyllä ihana hakea postilaatikosta :)

    Paranemisia sinne väripajalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simpura: Voi kiitos:) Kyllä täältä taas ponkaistaan.

      Poista
  3. vitsit et teet kyllä ihanan värisiä lankoja! Paljon noi sun langat kustantaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ullapulla: Kiitos kaunis:) tuolta yläbannerin alareunasta löydät myyntisivuni. Hiukan vaihtelevat 10e-16e lankalaadusta riippuen.

      Poista
  4. Vau! :) mukavan värinen lanka! Ja loistava tuo vastaus juttu! :D Mistäs sen löytää?
    Pikasta paranemista! <3

    VastaaPoista
  5. Peikkotyttö: Kiitos:) Minulla ainakin näkyy tässä kommenttisi alla pikkulinkit vastaa ja poista. Tuota vastaa-linkkiä klikkaamalla pääsin suoraan sinun kommenttiisi vastaamaan. Kun nyt toimisi vaan joka selaimella

    VastaaPoista
  6. Juu, jonkun toisen blogger-blogissa huomasin saman kommentointimahdollisuuden eilen kuin mistä tässä puhut. Nyt bloggeri vähän kenkkuilee, ei näytä mun blogilistassa kuvia ja linkistä klikkaamalla se menee johonkin default-blogitilaan, esim. otsikkokuva (sulla toi punainen lanka ja harmaa neule) ei näy, ja sitten piti klikata sun kirjoituksen alla "lisätietoja", ja nyt blogisi näkyykin normaalisti ja pääsee kommentoimaan :-/ Mutta kyse ei ole siis vain sun blogista, vaan näin kaikki muutkin blogit minne mun blogista nyt klikkasin. Merkillistä.
    Mulla on selaimena Safari (macin oma selain) ja siinäkin on joka kommentin alla vastausmahdollisuus juuri siihen kommenttiin. Ihan fiksua, vaikka kun on tottunut vastaamaan yhtenä rimpsuna monille, niin sekin on tuntunut ihan kätevältä.
    Ja niin, aivan ihanan langan taas olet dippaillut.
    Mukavaa ja tervettä talven jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa Saila minäkin huomasin nyt kun aloitin blogikierrokseni. Jonkinlaista alkukankeutta varmaan meneillään:) Juu, toiveena olisi terveempi loppuvuosi;D

      Poista
  7. Kivan värinen vyyhti. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  8. Ihana vyyhti ! Oikein pikaista paranemista . Toivottavasti pääset mahdollisimman pian täysikuntoisena lempipuuhasi ja väriesi ääreen :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis värjäily jälleen. Explorella hävisi koko teksti, kun yritin kommentoida bloggeriin niin vaihdoin sitten chromeen. Nyt vasta huomasin että tuossahan on se vastaa linkki;) Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule-Kirppu: Jännä miten eri tavalla eri selaimilla näkyy, olen itsekin testaillut tänään. Mukavaa viikonloppua sinulle:)

      Poista
  10. Koitahan nyt saada itsesi kuntoon, minulla oli tuollainen syksy ja olin aivan aivan poikki pari kuukautta, muista levätä tarpeeksi, se on tärkeintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarppu: Alan tosiaan kallistua sille kannalle, että aika suurimittainen elämänmuutos tässä lienee tehtävä. Lähinnä ruokavaliota ajattelin, ei se ota jos ei annakaan.

      Poista
  11. Kauniit värit tässäkin vyyhdissä! Räkäsenä täälläkin on oltu melkein koko loppu-ja alkuvuoden. Olen vielä toistaiseksi pärjännyt yhdellä kuurilla. Pikaista paranemista sinulle!:D

    VastaaPoista
  12. Ihanaa lankaa taasen.
    Jos monta antibioottia takana, nyt kova maitohappobakteerikuuri päälle. Saa suoliston normaaliin tasapainoon ja pitäis tautienkin helepottaa. Tosin ite syön luontaistuotekaupan maitohappobakteereja, koska apteekin maitohapot on ns. meijeristä eli sama kuin joisit maitoa...

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.