tiistai 20. toukokuuta 2014

Helmi voi paksusti:)

Heissun täältä huopatossujen tehtaalta. Kiire jatkuu, mutta siinä ohessa myös Helmi-neito on kasvattanut masuaan. Katsokaas vaikka.


Neitonen alkaa olla aikamoinen pallomaha ja ruokakin maistuu niin, että kollipoijjaat ovat hätää kärsimässä omien annostensa kanssa, kun niillä yhtäkkiä vieraileekin topakka tuleva mamma.


Vauhti ei juurikaan ole vielä hiljentynyt ja hiukkasen hirvittää miten pienet siellä vauhdissa oikein selviävätkään. Ainakin voivat olla huonovointisia raukat.


Tässäkin sitä ruokakupilla odotellaan herkkuja tulevaksi. Mutta hyvä niin sillä neitomme on ollut äärimmäisen huono syömään ja nyt jos koskaan onkin hyvä syödä laadukkaasti ja säännöllisesti.

Kuinkahan suuri pallomahastamme oikein tuleekaan sillä vielä olisi jäljellä 2-3 viikkoa odotusta. Jännää nähdä myös pitääkö ultran arvio yhdestä pennusta kutinsa. Hiukan epäilen massun kokoa katsellessa. Vaan eipä auta muu kuin odotella. Niin jännää että.

Ihania hellepäiviä kaikille lukijoille, nautitaan kesästä täysin palkein.

6 kommenttia:

 1. Helmi pääsee vähän helpommalla yhden lapsen kanssa, ei ole heti suuri pentulauma kimpussa. Toivottavasti tämä helle ei kovin uuvuta tulevaa äitiä. Voi olisimpa näkemässä Helmin, ihan tässä iskee "kissanpentukuume" =)

  VastaaPoista
 2. On niitä siellä useampikin, ei ultrassa aina näy.
  Mä voisin vaihtaa tän Usko Vilkastuksen rauhallisempaan Helmin-vauvaan;)

  VastaaPoista
 3. Teillä on mielenkiintoiset ajat, monessakin mielessä. Onhan Helmi hieman pyöristynyt edellisistä kuvista´. Jännityksellä odotan, montako pentua sieltä tulee.
  Meinaa iskeä kissakuume...

  VastaaPoista
 4. Jännät ajat teillä. Odottamisen riemua.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.