maanantai 9. helmikuuta 2009

Ouuu-uuu...

Juuri niin, näin komea täysikuu tuolla ulkona möllöttää. Ilman salamaa ja ilman järjestelmäkameraa en tuon komeampia kuvia saa, mutta otinpa muistoksi talteen.

Minua ei vaivaa kuuhulluus, mutta myötätuntoni niille, jotka siitä kärsivät.

Minulla on peuratoverit tuossa alhaalla näkyvällä oikeanpuoleisella pellolla. Keväästä asti siinä ovat käyneet ruokailemassa äitipeura kaksosvasoineen. Eivät edes nykyään kovin herkästi lähde karkuunkaan ja herkullista puputettavaa siinä varmasti riittääkin. Joinakin aamuina on myös ohiajaessa tullut laskettua 7 pupuakin eli myös niitä riittää enemmän kuin kylliksi. Aiemmin liikkui myös kettu, mutta kun taloon tuli koira muutaman vuoden tauon jälkeen niin Repolaista ei nyt ihan lähellä ole enää nähty.

Nyt on kovasti liukasta ulkosalla, ihan joka puolella. Työpaikan pihalla liki spagaatin tekaisin aamulla vaikka nii-in varovasti sipsutin. Tällaista tämä talvi on, välillä kaunista pakkasta, välillä niin liukasta, että kääk vaan..

Tämä liikehtii nyt taas pyykkikoneen suuntaan, ryökäleet kun eivät ole aamusta itsekseen peseytyneet, hmmph..

2 kommenttia:

 1. On ne vaan vaikuttavan näköisiä nuo metsän eläimet! Meilläkin täällä pomppii rusakkoja, fasaaneja painelee joka päivä pihan läpi. Kettujakin on nähty tässä pihapiirissä, mutta me emme ole vielä saaneet todistaa repolaisen vierailuja:) Ilves tepsutteli talomme ohi pari viikkoa sitten, oli aikas vaikuttavan näköinen! En ole ennen ilvestä luonnossa nähnytkään. Mutta jos karhut tuppaavat pihapiiriin, niin sitten tahdon takaisin kerrostaloon :o

  Meilläkin täällä tosi liukasta! Aamulla mietin, että miten pääsen hengissä tuon mäen alas ja töihin. No hengissä edelleen;)

  Mukavia talvipäiviä! Toivotaan, ettei kummankaan tarvitse spagaateja tehdä ja että nämä liukkaat loppuvat pian:)

  Lila

  VastaaPoista
 2. Lila, toivotaan, ettei tarvitse huomenna taiteilla liiaksi jäillä. Vai ilves, varmasti komean näköinen. Talvipäiviä myös!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.