lauantai 1. elokuuta 2009

Ujot Sukat


Uudet sukkani, väriliut ovat aivan ihanan pitkät ja väri huikaiseva. Lanka on tuota uutta Marks & Kattensin Fame Trendiä.

  • silmukoita 60, koko kapeahko 39 räpylään
  • puikot Knit Pro Symfoniet 2,5mm
  • malli taitaa olla tuolta aivojeni viimeisestä takalohkosta napsittu, ei ainakaan tietoisesti mistään ole poimittu



Ujot - koska palmikko on piiloutunut tänne taakse, ujosti kurkkaa sieltä.



Lanka on aika rustiikkisen tuntuista ja pinta tuollainen hötöisen tuntuinen. En suosittele ostamaan mikäli et pidä Noron Kureyon Sockista, kihartuu samalla tavalla eikä neulejäljestä saa tekemälläkään viimeisen päälle siistiä langan epätasaisuudesta johtuen. Minulle tämä jälki sopii paremmin kuin hyvin - rakastan aika-ajoin tällaista epätäydellisyyden tuntua.



Täällä nautitaan viimeisestä lomaviikonlopusta. Maanantaina jälleen työpöydän ääreen takaisin. Hiukan saatiin jännitystä viikonloppuun enemmän kuin toivottiin sillä Kusti-poika otti ja hävisi torstai-iltana myöhään ja vasta tänään palasi kotiin. Kipitti kotimäkeä pihaan läpimärkänä ja jo kaukaa naukui surkeana nälkäänsä. Veikkaanpa, että kuuli kun tilasin miehuuden poiston ensi viikolle ja päätti lähteä "tyttöihin" ennen sitä. Meidän piti päästä lääkärille jo tällä viikolla, mutta tuo kunnallinen peruutti eikä sitten enää luvannut uutta aikaa sinne. Niinpä poltin päreeni ja tilasin ajan yksityiselle asemalle. Toivottavasti nyt ei enää tule peruutuksia. Nuoret kissaherrat viettävät aikansa sisäkissoina siihen asti, varmuuden vuoksi.



Täällä paistaa taas sateen jälkeen aurinko, ihanan raikas ilma.




2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat sukat! Pitää varmaan itsekkin tuota lankaa kokeilla jossain vaiheessa;)
    Taitava totisesti olet!
    Lila

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.