sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Vihreää kultaa


Vihreää kultaa-sukat

Lanka on Schoppelwollen Admiral Ombrea ja koko 39/60s., malli hyvin tylsä tavis kärjestä aloittaen ja italialaisittaen lopettaen. Lanka on oikeinkin mukavaa, vaikkakin herkkää halkeilemaan. Minusta tämä on hiukan ohuen oloista ollakseen 100g/420m. Neuloin kuitenkin Knitpicksin Harmonie dpns 2,5mm:llä eivätkä nuo tuntuneet liian paksuilta siltikään. Värit ovat Schoppelin langoissa lähes aina herkkuakin herkummat. Pidän kovasti tuosta pitkästä harmonisesta väriliu'usta. Uudet sukat ovat jo puikoilla - kuinkas muuten.

Reissu miehekkään kanssa oli oikein mukava ja lapset yllättivät iloisesti. Olivat siivonneet lähes koko talon, ihania mukeloisia. Esikkokin on taas kotosalla ja sen kyllä huomaa. Kulkee perässäni koko ajan ja pulina on taukoamaton. Hyvähän se tietysti on, että asiaa riittää. Vaikea uskoa, että joskus oli aika, kun epäiltiin, ettei ryhtyisi puhumaan ollenkaan.

Aurinko paistaa täydeltä terältä ja grilli on kuumana. Nautitaan tästä täysin palkein ja kerätään voimia talven varalla. Aurinkoa teidänkin sunnuntaihinne.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.