lauantai 17. lokakuuta 2009

Mitä kuuluu Zelda?

Hyvää kuuluu, syksyisiä lehtiä - niin kauniita ja upeansävyisiä. Neuleita ja tapaamisia kuuluu myös, niin virkistävää. Ponkaisin keskiviikkona Pelagian ystävällisellä kyydityksellä Länskärien lokakuiseen tapaamiseen Lohjalle Pressoon ja mukavaa oli, kiitos vielä kaikille tätäkin kautta!

Neuleista: työn alla tosiaan poncho ja miehekkäälle sukat, myös neulomussukat Esikon tukitädille on aloitettu. Ei siis puutetta keskeneräisistä töistä. Mutta näin minulla kyllä pitääkin olla, muuten iskee puutumus. Kun yksi käy ärsyttämään ja puhti loppuu, niin tartun toiseen ja taas mennään. Poncho lienee pisimmällä, ihan kohta valmis. Tahdon sen mukaan töihin maanantaina ja parempi siis puikotellakin ripeästi ja tarmolla. Pikkuisen uskallan jo vilauttaa. Ponyn ruusupuiset pyöröt vaan olivat terävän tuntuiset aroille sormenpäilleni ja oli pakko ottaa hiekkapaperi käyttöön ja hioa hiukan pahinta terävyyttä pois. Nyt on jo helpompaa. Lanka on Novitan Tempoa. Olen huomannut lankavarastossani selkeän puutteen, ei juuri ollenkaan paksumpia lankoja, joista neuloa sillä olenhan vannoutunut ohuiden lankojen tikuttaja. Hyvä syy siis pinkaista lankakauppaan, eikös joo? Tätäkin työtä varten piti tyytyä markettilankaan, kun ei muualta riittävän nopeasti apua löytynyt. Saa nähdä kuinka nopeasti Tempo nukkaantuu . Vaikuttaisi hiukan Novitan Ainon tyyppiseltä langalta ja siitä moni raportoi nukkaantumisilmiöistä.

Viikonloppu on ollut leppoisa ja huomenna suunnistan Esikon kanssa heppailemaan, joten eiköhän siinä odotellessa tämäkin työ valmistune.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.