sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Talvella pelkääjän paikalla

Tänään suhailtiin tuolla Tervalammen kylän pikkuteillä Neiti Nököä yökyläreissulta hakemassa ja näin ihania maisemia sieltä löytyi näin pelkääjän paikalta katseltuna.


Lunta riittää ja puut ovat mitä kauneimmat.

Sylissähän minulla oli tietenkin rakas kässypussini ja sukkaahan sieltä tietenkin kaikkien yllätykseksi syntyy.


Tämä samainen tekele ja pussukkahan minulla oli jo Tallinnan reissullammekin 
mutta ei mitään uutta siinä, että olen hitaan nautiskeleva neuloja.

Emppu puolestaan edelleen kieltäytyy ulos menemästä, samoin kyllä muutkin kissamme. Kaiketi siellä vain on liian kylmää enkä nyt kyllä henno väkisin ketään uloskaan nostaa. Eiköhän ne kevään tuoksut viekoittele niin Empun kuin muutkin ulos seikkailemaan.


Sillä aikaa voi kissapoika keskittyä haaveilemaan keväästä ja nojailla neulojamamman työpöydällä verhon reunaan. Kuten huomaatte, on Emppu-herra elämänsä aikana ennättänyt ottaa matsin jos toisenkin, korvista sen kyllä näkee.

Olen myös saanut mitä kauneimman tunnustuksen Amukilta, lämpöisin kiitos siitä.


Haasteen saajan tulee jakaa se eteenpäin 4-5 blogille. Saamisen edellytyksenä on, ettei blogin lukijamäärä saa olla yli 200 henkilöä.

Minä olen tässä eteenpäin jakamisessa äärimmäisen huono, mutta yritetäänpä nyt tämän kerran.

Ensimmäisenä tahdon mainita Scaritsan villat 


Tämä on jo vanha blogi, mutta silti. Turha varmaan sukkafriikkinä edes mainitakaan miksi. Nautin suunnattomasti hänen pikkutarkasta raportoinnistaan ja tietysti niistä lukemattomista upeista sukistaan.

Toisena sitten Kesän lapsi

Tästä blogista löytyy monipuolisesti ja innovatiivisesti kaikkea mahdollista. Olisinpa itse yhtä monipuolinen.

Kolmantena Mammutin puikot


Mammutti on hurjan tuottelias ja myös monipuolinen neuloja. En ennätä kissaa sanoa ja aina on uusi käsityö valmistunut.

Neljäntenä Sukkasillaan


Tänne on aina niin mukava mennä vierailulle. Tunnelma on lempeän leppoisa ja töitä valmistuu myös ennakkoluulottomalla otteella lähes mistä tahansa.

Mahdottomia nämä tunnustus-tehtävät sillä olisin voinut luetella loputtomiin lisää, mutta olkoon nyt tällä kertaan tässä. Jatketaan siis kukin bloggaamista tahoillamme. Ettehän kukaan saajista pahastunut, tiedän että osa bloggaajista ei tahdo meemejä tai tunnustuksia, mutta nyt en niitä tarkistanut laisinkaan vaan röyhkeästi vain jaoin:)


6 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi, tulin heti vastavierailulle. Ihana tuo maisemakuva.

  Olen kyllä samaa mieltä, että sukkien tärkein tehtävä on lämmittää. Appi ei suostunut edes myöntämään, että sukat olisivat rumat, mutta hän on niin kohtelias ;)

  VastaaPoista
 2. Maisemat on nyt lumisina kovasti kauniit. Ihanaa, että Empulla on nyt hyvä oma ja pysyvä koti eikä tarvitse mennä ulos vaan on kissamaiset oltavat ikkunalaudalla, missä saa tarkkailla :-)

  VastaaPoista
 3. Oikein kauniit talvimaisemat! Meillä täällä sataa taivaan täydeltä lunta. Sitä pääsee taas lumitöihin. On se silti kauniin näköistä. Sukkalankasi on tosi herkullisen näköistä. Tulee kyllä kaunista. Kiva tarkkailupaikka kisulla:D

  VastaaPoista
 4. Ulkona on kyllä kaunista ja nyt kun pakkaset laskee tai siis lämpö nousee tuntui ulokoilukin maistuvan lapsosille.
  Tunnustuksesta kiitän ja kumarran! Kummasti päivää piristi tämä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat talvikuvat, nyt on kyllä kaunista, mutta silti mieli halajaa jo kevättä ja varsinkin kesää kohti...pian se jo on, ihanaa. Kaikkea hyvää alkavaan viikkoosi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.