sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Remonttiprojekti

Ihana auringonpaiste tänä sunnuntaina, kerrassaan upea!

Upeasta sunnuntaista huolimatta miesväki on rymistellyt tuolla kellarissa kodinhoitohuoneen kimpussa ja pikkuhiljaa sielläkin alkaa näyttää siltä, että sinne sellainen vielä rakentuu. Eristykset, koolaukset ja suurin osa sähkötöistä on nyt tehty. Välissä tuli sitten lattialaattojen laitto, jotta pääsee muita töitä vuorostaan tekemään.

Laitan ihan itselleni muistiin näitä kuvia, mutta näkeehän näistä jo jotakin, eikös?


Koolauslaudat ovat muuten tuolta omasta metsästä ja hymyilytti kun katselin kuinka rouheita nuo ovat pinnaltaan, mutta eihän se tosiaan tuolla alla vaikuta.

Laatta on melko suurta hieman ruosteisen punervaa ruskealla sävytettynä.

Kuvan vasemmassa reunassa näkee hiukan tuota kivijalassa olevaa syvää ikkunaa, joka tuo toivottua luonnonvaloa huoneeseen.Kuvan oikeassa reunassa menee hormiseinä ja siitä suoraan eteenpäin jatkamalla pääsee ulko-ovelle. Eli sitten tulevaisuudessa nuo sotkuiset työmiehet saavat mönkiä sisään sieltä kuraisine romppeineen eikä lattiat kärsi:)

tuonne etualan vasempaan kulmaukseen tuleekin sitten "dippauspisteeni". Perhe pääsee haistelemasta katkujani kuulemma. Hitaanlaisestihan tämä meidän projektimme tosiaan etenee koska aikaa ja rahaa ei kumpaakaan liiemmälti ole. Tämä aiheuttanee myös sen, että huoneen kaapistoja valitessa on otettava huomioon myös se mihin lompakko antaa myöden eli todennäköisesti jotkin luonnonvalkoiset kaapistot tuonne tulee. Ihan jo valoisuudenkin saamiseksi. Osalle seinistä tulee puolipaneelia, jonka ajattelin käsitellä lattiaan sopivaksi Osmocolorilla.

Mutta se siitä projektista tällä erää, kutimiakin heiluttelen ja dippipataa keittelen. Mitään valmista ei kummastakaan vielä ole esitellä, mutta pidän kyllä tästä sukanvarresta jo kovasti:) merinoahan tämä, nams!Bemulle myös suuren suuri kiitos tunnustuksesta. Yritän ennättää tähän ja noihin aiempiin myös mahdollisimman pikaisesti vastata. Oikein leppoisaa sunnuntaita teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mukava kun saatte kodinhoitohuoneen, se on niin monessa asiassa käytännöllinen. Hyvää kannattaakin odottaa rauhassa:)
  Mukavaa Aurinkoista Sunnuntai iltaa sinne mistä tänään ajoimme aika läheltä ohi :)

  VastaaPoista
 2. Remonttiajat on aina vähän työläitä, mutta kärsivällisesti edeten lopussa kiitos seisoo,luulisin :) nimim. 20v remonttia :D

  VastaaPoista
 3. Hyvällä mallillahan tuo remontti jo on, hieno juttu. Tsemppiä rempan keskelle.

  Ps. Namskis, mikä sukan alku!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.