torstai 29. maaliskuuta 2012

Pitshii..

Lapsi on terve kun se leikkii, sanotaan - heh!

Pätee kyllä minuun sillä möyrysin tuolla lankavarastossani ja tein treffit ohuiden vironvillojen kanssa. Leikittiin sitten yhdessä väripadalla ja valmista tuli suit sait sukkelaan. Jee!

Pakko kysyä, oletteko te muut samanlaisia vilukissoja kuin minä? Nytkin kolme paitaa ja villatakki päällä ja aina vaan palelee. Onneksi on noita villasukkia.

Aurinkoa torstaihinne ja anteeksi, että olen ollut niin kovin laiska bloggari. Arki on nielaissut minut pyörteeseensä enkä oikein pääse kehältä pois.

19 kommenttia:

 1. Herkullisia värejä padasta noussut!
  Kyllä täälläkin palellaan, jalassa aina villasukat ja huovutetut tossut, päällä boleroa ja villatakkia. Kevättä pitäis elää, mutta ilmat viilenee entisestään. Uskotaan kuitenkin, että ne lämpimät kesäpäivät pian koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä ne sieltä lämpöiset vielä tulee:)

   Poista
 2. Kauniita värejä olet taas taikonut :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit =) Täällä loppuu paleleminen vasta kun ulkona on yli 20 astetta lämmintä... ;) No ehkä villapaidan voi ottaa pois jo +15 asteessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten ole ainoa viluinen:) Kesälläkin tarvitaan tosiaan villasukkia ja -takkia.

   Poista
 4. Kyllä täälläkin on yksi vilukissa:)
  Ihania värejä taas kerran.

  VastaaPoista
 5. Moi moi, vilukissoja joo, aina villatakki ja villikset. Mieheni taas aivan päinvastoin ja ihmettelee kuinka mä nukkuessakin tarvitsen joskus villatakin :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täällä toinen, joka nukkuu milloin kahdella peitolla milloin tuplayökkärissä;)

   Poista
 6. Ihanaa väriterapiaa! Villasukkia en ole oikein edelleenkään oppinut käyttämään, mutta villatakkeja on yllä ympäri vuoden. Nukkuessa kyllä palelee ihan kamalan herkästi, eikä päiväpeitto normipeiton päällä auta paljoakaan.

  VastaaPoista
 7. Aina pitää olla villasukat jalassa. Männiköllä mulla on aina kolmetkin sukat jalassa, kun lattia on kylmä. Villatakki on aina lähellä tai päällä.

  VastaaPoista
 8. Jopas on taas suloisia värejä, nams :) Villasukat on minullakin käytössä yötä päivää tähän aikaan vuodesta.
  Tuttu tunne on tuo, kun arki nielaisee ja blogin päivittäminen jää sivummalle.. Joskus ehtii ja joskus ei :)

  VastaaPoista
 9. Ihania värjäyksiä. Minä en ole vilukissa, talvellakin kävelen sisällä avojaloin, mutta tytär ja mies ovat tosi vilukissoja:)

  VastaaPoista
 10. Ootko varma, ettei ole jotain kilpirauhasen yli-/alitoimintaa! Siihen kait liittyy paleleminen.
  Minä itse en palele, harvoin sisällä on niin kylmä, että pitäisin villapuseroa. Ja kait se on jatkuva juokseminen ja passaaminen, joka pitää lämpimänä. ;oP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota itsekin mietin - minulla on vajaatoiminta todettu ja lääkitys siihen, mutta voihan olla, ettei taas ole lääkitys kohdallaan ja vaatisi ehkä korotusta. Pitänee mennä otattamaan seurantakoe taas;)

   Poista
 11. Ollaan hengenheimolaiaia, ollaan oltu laiskoja bloggareita ja viluheimolaisia myös, minä olen kova palelemaan. Tuskin maltan odottaa puolitoista kuukautta kun saan haaveilemani takan! Sit varmaan kyhjötän siinä vieressä kaiket illat...

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.