lauantai 10. marraskuuta 2012

Metrisukat

Tässä jokin aika sitten Miehekäs taas kerran totesi edellisten sukkien kaikkien mystisesti kadonneen. Ulkotyötä tekevänä ei sitten olekaan ollut ollenkaan mukavaa touhuta ilman villasukkia, joten apuunhan sitä oli riennettävä. Minulla on krooninen paksumpien sukkalankojen pula yleensä ja niin nytkin. Kiireessä sitä sitten useimmiten tarttuu marketin Novita-hyllyn antimiin. Niin nytkin oli siis tehtävä.

Hyppysiini tarttui muutamia keriä 7 veljestä Tweediä sekä Nostalgiaa. Minun on todettava, että minulle sopii parhaiten juuri tämä keräkoko 100g/200m. Nimensä mukaisesti hurjan pitkällä varrella syntyi miehelle sukat kokoa 44 165grammalla.


Metrisukat Miehekkäälle

Silmukoita ja puikot: 56s/3mm bambuiset puikot
Lanka: Novita 7 Veljestä Tweed väri nro 815
Malli: Ei mallia, se oma perusribbi tiimalasikantapäällä ja nauhakavennus kärkeen kolmen puikon silmukointipäättelyllä jälleen kerran
Fiilis: Aika muikea, ei siinä mennyt kuin 2,5 viikkoa. Minulle ihan huikea tahti tämä, hih!


Tämä kantapää sopii kenkäkäyttöön mielestäni hyvin.


Tämä kärkipäättely taas miellyttää omaa silmääni eniten. Tuttua ja hieman tietysti tylsääkin.

Tuo tweed olikin yllättävän mukavaa neuloa, ei niin muovisen tuntuista kuin seiskaveikat yleensä. Plussia siitä siis. Taas on tassut yhdellä nallella lämpöisinä.

Päiväänsä voi piristää myös ostamalla tietämättään hyvin hellyttävää vessapaperiakin. Loppuviikosta kaupassa muistin, että kotona taisi olla paperi hyvin vähissä ja Kepposta pyysinkin hakemaan hyllystä Lambia, jota käytämme yleensä. Sitten eilen istahdin sinne minne kuninkaatkin yksin ja meinasin ihan hihitykseltäni ryytyä sillä tämmöistähän sieltä paketista olikin löytynyt.


Paketissa luki, että tarinavessapaperia, ihania tarinoita. Haittapuoli on nyt se, että paperia kuluu aikalailla, kun  pitää päästä näkemään mitä seuraavassa palassa lukee ja muut takovat mielipuolisina oven takana kuplat otsassa.


9 kommenttia:

 1. Tveediä ei ole tullut kokeiltuakaan vielä ja tuohon sopii tosi hyvin. Ei kaipaakaan mitään kommervenkkejä.

  VastaaPoista
 2. Oih mitä paperia:) Sitt ku mä muutan omaan kotiin niin ostan heti tommosta.
  Ja voi miten ihanaa kehräystä edellisessä kirjoituksessasi. Toivon, että Villen Emppu kehrää edes vähän kun huomenna menen katsomaan sitä.

  VastaaPoista
 3. Tuosta Nostalgialangasta minäkin olen sukat neulonut, minäkin tykkäsin siitä! Onpa veikeä vessapaperi, en kuitenkaan uskalla ostaa juuri tuon paperin menekin takia ;) / Snyysi

  VastaaPoista
 4. Lämpimän ja kivan näköiset sukat Miehekäs on saanut. Kelpo vaimo sanoisin.

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanaa veskipaperia. Upeat nuo tekemäsi sukat.

  VastaaPoista
 6. Komeat ja lämpimät sukat.
  Voi juku kun hauskaa vessapaperia :D

  VastaaPoista
 7. Meille ei kyllä uskaltais tuota vessapaperia tuoda. =) Hauska sinänsä, että äitini oli tehnyt itse vastaavaa paperia isälleni isänpäivä piristykseksi, eikä ainakaan maininnu, että olis nähny tuota alkuperästä. ;D
  Komeet on sukat.

  VastaaPoista
 8. Oon kans ihastunut tuohon vessapaperiin. Surettaa ihan pyyhkiä sillä kun on niin kiva papru :)

  VastaaPoista
 9. Nostalgiasta menossa juuri sukat - itselleni ;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.