torstai 13. joulukuuta 2012

Peltsi ja Anni

Eilen kun tulin kotiin odotti minua tällainen näky.


Anni vetää "viattomana" hirsiä ja Peltsi istuu syyllisen näköisenä rötösten lähteillä?

Oli sitten revitty roskisastia esiin ja levitetty se totaalisesti ja silputtu tyhjät kissanruokapussit, kahvinporot levitetty ja Helmi varmaankin juossut rallia kaiken keskellä.

Syyllinen ei tainnut kuitenkaan olla Peltsi vaan Anni sillä kun matalalla äänellä kysyin: "Kukas tämän on tehnyt?", näyttikin neiti jo tältä:


Tiedän tämän tuhon tekijän olevan Annin koska on ennenkin tehnyt näin. Kissanruokapussien tuoksu on hänelle vain niin vastustamaton asia, että ne on roskista kaivettava esiin hinnalla millä hyvänsä ja mitenkäs muutenkaan makupaloja saa pussien perukoilta kuin repimällä ne murusiksi. Mutta voi %&%grrh%%#;#!! mikä sotku siivottavaksi! Ketaleen koira, onneksi en kehrää, muuten voisi päätyä koirankarvalangaksi, nih!


14 kommenttia:

 1. Mahottoman suloisia syyllisiä teillä! Eihän Annille saa olla vihainen:)
  Mä voin tulla vaikka siivoamaan.
  Halit molemmille ja sinulle Taiga!

  VastaaPoista
 2. Voihan koira :-D Aika ihanan suloinen riiviö se onkin. Kissanruuissa taitaa olla suurempi lihapitoisuus kuin koirien muonassa, uskon, että pussit ovat noin suurelle ja pitkälle nenälle vastustamattoman tuoksuisia!

  VastaaPoista
 3. Hih. Syyllisyyden paljastajat. =)
  Meillä oli tässä joku aika tehty kans jotain, en nyt muista mitä. Miisu ja Romppu istu vierekkäin ja kun kysyin kuka tehnyt... molemmat käänsi päänsä sivulle eri suuntiin. Harlilta kun kysyin tuijotti vain kohti... eli kyllä tiesi ketkä oli ollut asialla. ;D

  VastaaPoista
 4. Ihana karvakuonot Anni ja Peltsi:)Osaavat olla niin pahoillaan tekemisistä.

  VastaaPoista
 5. Syyllisenäkin Anni on kyllä aikasta suloinen. Et sinä hänestä lankaa tekisi kumminkaan =)

  VastaaPoista
 6. "En se minä ollut ja sitäpaitsi se oli vahinko!" Voi toisia mussukoita, aina sattuu ja tapahtuu :).

  VastaaPoista
 7. VOI KULLANMURUJA <3 TUO TAITAA OLLA LEMMIKKIPERHEEN ARKEA , PAHOIN PELKÄÄN. ON NE VAAN NIIIIN SULOISIA ETTEI NIILE VOI KAUAA VIHAINENKAAN OLLA, VAI MITÄ ?

  VastaaPoista
 8. Mitään en oo tehnyt. Ikinä!

  VastaaPoista
 9. Meidän Kissa-Neideillä on ihan vastustamaton himo joululahjojen pakettinaruun ja voi ,mitä silppua ne siitä tekeekään jos vaan saavat rullan hampaisiinsa.
  Lisäksi Melissa-Baby on oikea Houdini ja osaa avata kaapit ja laatikot vetää sieltä lattialle kaikkea mielenkiintoista..
  Tai sitten on 2,5 kg Royal Canin Persian Kitten napu-pussi levitetty keittiön lattialle..voi apua !!

  Ja meillä ei edes osata olla syyllisen näköisiä tullaan oikein esiintymään ja miukumaan sen sotkun keskelle että kato Äiti mitä mä osasin !!! :D :D

  Ihania lemmikkejä Sinulla niin luovia ja ulospäin suuntutuneita !! :) :)

  VastaaPoista
 10. Voi mitä rötöstelijöitä. Hauskat ilmeet, toisessa kuvassa sanovat ihan selvästi että "ehkä tämän olisi voinut jättää tekemättä..." :)

  VastaaPoista
 11. Suloiset syylliset.
  Onneksi lienevät levitelleet vain keittiössä eikä pitkin olkkaria.
  Mulla kerran oli siili yöllä levittänyt roskispussin sisällön keittiön lattialle. Onneksi ei ollut kahvinporoja vaan pelkkää kuivaa muovikäärettä ja vastaavaa. Ja aamulla siili tietysti nukkui viattoman unta omassa kopissaan. No, selvisipä siinä sekin, että siilunen karkaili öisin aitauksestaan.

  VastaaPoista
 12. Hauskoja touhuilijoita! Meillä saa näin joulunaikaan olla piparien kanssa tarkkana, vanhus on parhaana vuonna tuhonnut kaksi muumitaloa ennen kasaamista. Syyllisen tunnisti tuoksusta;) Kissannappulat ovat meillä olleet käytössä koirien koulutuksessa kiitospaloina, hyvin toimii :)

  VastaaPoista
 13. Suloisia syyllisiä, vaikka uskon ettet juuri tuolla hetkellä olisi heitä suloisiksi kutsunut ;)

  VastaaPoista
 14. Oikein Hyvää Joulua sinulle Blogiystävä <3 Koko pesueellesi myös rauhanomaista jouluaikaa ja olkoon teillä oikein mukava Joulu :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.