sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Uudet kakkulat

Tässä jo jonkin aikaa olen harmitellut vauhdilla heikentynyttä näköäni. Minulla siis on lasit ollut jo jonkin aikaa kyllä, mutta jo viimeksi nykyisiä uusiessani, varoitti optikko, ettei varmaankaan menisi kauaa, että olisi suoritettava operaatio uudelleen. 

Siksipä minua hieman suorastaan huvitti, että sähköpostiini tupsahti yhteistyötarjous Firmoolta juuri silloin.
He tarjosivat minulle testiin valintani mukaan joko silmälasit tai aurinkolasit, vahvuuksilla tai ilman. Heidän toiveenaan oli, että he lähettäisivät minulle testiin ilmaiseksi haluamani lasit ja minä sitten kertoisin oman objektiivisen mielipiteeni. No, tilanteenihan on sellainen, että todennäköisesti tarvitsen jo monitehot seuraavaksi, mutta koska minulla ei tietenkään ole niille vielä reseptiä, en sellaisia voinut Firmoolta valita. Se olisi kyllä ollut hyvinkin helposti mahdollista. Mutta tällä kertaa valintani siis olivat pelkät lukulasit.

Heillä on meneillään ilmaisten lasien kampanja, valitset täältä lasit omilla vahvuuksillasi ja maksat vain toimituksen. Sivuston käyttö on minusta oikein mutkatonta ja kaikista laseista oli hyvät kuvat monesta kulmasta, myös oman kuvan lataaminen sinne on mahdollista ja lasien sovittelu siten helppoa. Mikäli kysymyksiä tai muuta ihmeteltävää tulee niin täältä löytää niihin useimpiin vastauksen


Toimitus ainakin omalla kohdallani kesti 7 päivää. Paketointi oli moitteetonta ja paketista paljastui sen avatessani tuollainen pussukka, jonka sisällä oli tukeva silmälasikotelo ja tuttuun tapaan silmälasiliina. Mukava yllätys oli tuollainen taltta- ja ristipäinen ruuvari kahden vararuuvin kera. Ne lähtivätkin heti hyvään talteen.

Lasit sitten, olisin valinnut viininpunaiset jos sellaiset vain olisivat löytyneet haluamassani mallissa, mutta oikeinkin mukavat nämäkin. Väri näissä on nimeltään Tortoise ja siis tuollainen hieman multiruskea.

Oikein hyvin istuivat ilman säätöjä nenälleni. Tukevan tuntuiset ja yllättävän laadukkaan oloiset. Voisin siis hyvinkin harkita toisiakin sieltä kunhan saan vain reseptin monitehoille.


Tämmöiset ne sitten ovat nenällä. Koettakaa kestää kaikki naurunrypyt ja silmäpussit ja keskittykää itse laseihin:)

Nyt taas näkyy maailmakin yllättävän kirkkaana.

Olen tähän asti ollut hyvinkin skeptinen  netin kautta lasien tilaamiselle, mutta ainakin näiden osalta kaikki sujui oikein mutkattomasti. Maksutapoina yleisimmät korttimaksut ja myös minusta hyvin turvallinen Paypal, jota itse käytän paljon erityisesti ulkomailta tilatessani. Voisinkin seuraavaksi harkita vaikka aurinkolaseja vahvuuksillani. Kevätaurinkokin sieltä ennemmin tai myöhemmin vielä pilkottaa - uskotaan niin.


7 kommenttia:

 1. Tyylikkäät on uudet lasisi! Mulla on kanssa uudet kaksitehot kun tuo käsitöiden teko ei enää yksitehoilla onnistunut:)

  VastaaPoista
 2. Olipa mielenkiintoisen sivusto, täytyy ehdottomasti tutustua.

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköiset lasit ovat. Tuossa ruuvarissa on sitt vielä ainakin semmonen kuusiokoloavain, kunhan ruuvailet niin löydät. Ja maksaa 7-8 euroa! Oon ihan ite ostanut tommosen ku tarvis oli jatkuva.
  Mä ostin vuosi sitten SpecSavers tarjouslasit joihinka en ole tyytyväinen.

  VastaaPoista
 4. hienot lasit!!! laitan "osoite" talteen, mieskulta voisi tarvitaa kohta :-/

  VastaaPoista
 5. Olipa hienot lasit! Minä en valitettavasti voi netin kautta tilata laseja kun on tuo synnynnäinen harmaakaihi... Noh, optikoltakin saa, kalliimmalla kylläkin. / Snyysi

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.