tiistai 10. syyskuuta 2013

Melkein mustasukkainen

Pikkuhiljaa olen täällä nitkuttanut ja kas ihmettä - Jotakin pitkästä aikaa taas puikoiltakin. Melkein mustat harmaat sukkani valmistuivat.
Oi ja minä sitten tykkään. Nämäkin ovat taas sitä ANY:n nylonvahvistettua sukkalankaa, jota jokin vuosi sitten Tallinnasta kotiin kannoin. Toivon todella, että sitä vielä nytkin valmistetaan sillä muitakin värejä voisin kotiuttaa kuin tämän mustaharmaan ja mustapunaisen. Mustapunaisista löydät täältä aiemman postauksen.

Kestävyydestä en uskalla vielä sanoa mitään sillä edelliset menivät lahjalaatikkoon ja nämä vasta lähtevät käyttöön pikku hiljaa.


Melkein mustasukkaisen sukat

Silmukoita ja puikot: 56s/14s. puikolla, puikot taisivat olla 2.25mm Knti Pro Harmonie
Lanka: ANY:n vironvillainen nylonvahvistettu sukkalanka
Menekki: 61 g
Koko: 39
Kenelle: Mun tassuun, mun tassuun!
Malli: Ihan perusribbisukat tiimalasikantapäällä, kolmen puikon päättely sukan kärjessä
Fiilis: Hurmioitunut täysin ja kokonaan!


Uuttahan sitä piti heti näiden jälkeen puikoille saada. Kuvaa en esittele, mutta Novitan Usvasta aloitin neuletakkia. Jospa pitkästä aikaa saisin jotakin suurempaakin valmiiksi. Toivossa on hyvä elää taisi se lapamatokin sanoa, höhöö!

Otetaanpa myös oppia asenteen suhteen kuopus Kepposestakin sillä poika totesi aamulla, että ihanaa kun sataa!

7 kommenttia:

 1. Sielläkö sataa? Täällä on mitä ihanin syyssää:) Kauniit nuo melkein mustasukat! Millaiselta tuo Usva vaikuttaa? Olen itsekin miettinyt jos sitä ostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla satoi, nyt ei taas;) Minulla on muutama Novita-lanka, joita siedän ja taitavat mennä tässä järjestyksessä: Nalle, Usva ja Rose Mohair. Tuosta Usvasta olen aiemmin neulonut tossut, ne tosin menivät lahjaksi eli käytön jälkeistä tuntumaa ei ole. Tämä takkitekele tuntuu mukavalta neuloa, aavistuksen epätasaista paksuudeltaan, mutta minusta mukavan tuntuista ja ennenkaikkea kauniit pitkähköt väriliu'ut.

   Poista
 2. Ihanaa, että sait itsellesi sukat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tämä harmaus sopi tähän hetkeen ja näihin varpaisiin, hih!

   Poista
 3. Kiitos kaunis Sinipellavainen:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.