torstai 19. syyskuuta 2013

Tarjolla inspiraatiota

Nyt olisi jollekulle onnekkaalle tarjolla roppakaupalla inspiraatiota.

Sain  mahdollisuuden vinkata kätevästä tavasta poimia edukkaita lehtitarjouksia sekä myös tarjota jollekulle onnekkaalle myös inspiraatiota ihan kotiinkin asti.

Lehtikuningas - sivusto tarjoaa esimerkiksi kädentaitoihin liittyviä lehtiä näin kattavan valikoiman ja huikean määrän myös muita laadukkaita lehtiä. Minusta tuo konsepti on melkoisen kätevä. Yhdestä paikasta saa halutessaan tilattua lähes kaikki tutut lehdet. En nyt äkkiseltään omasta lempivalikoimastani muistanut yhtäkään, jota en tuolta olisi löytänyt.

Itselle oli tulla ihan selkeä valinnan vaikeus muutamaa suosikkiani teille sieltä etsiessäni.

Näihin kahteen tuolla alla näkyvään päädyin ja ne myös teille arvonnan palkintovaihtoehdoiksi päätin asettaa.

Eli nyt siis teillä lukijoilla on mahdollisuus osallistua mitä inspiroivimpaan arvontaan: Kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla kumman lehtipaketin valitset ja miksi, olet mukana arvonnassa. Arvonta alkaa tästä hetkestä ja päättyy tämän viikon sunnuntaina 22.9.2013 klo 24.00. ARVONTA ON ENNÄTTÄNYT PÄÄTTYÄ! Muistathan jättää yhteystietosi, jotta saan voiton osuessa kohdallesi sinut myös kiinni.


Burdastahan on jo jonkin aikaa ilmestynyt myös suomenkielinen lehti, johon kyllä ehdottomasti suositan tutustumaan. Tästä arvontaan siis vaihtoehdoksi tuollainen 6 nron tilauspaketti.Moda taas on ollut oma irtonumerosuosikkini jo pidempään. Melkein joka kuukausi tuo tulee mukaan poimittua. Siitä puolestaan vaihtoehdoksi tuollainen 5 nron tilauspaketti.

Nyt siis vain osallistumaan ja kovasti onnenpotkuja jokaiselle.

46 kommenttia:

 1. OI, oi oi Moda-lehti paketti olisi aivan ihana!!! Siinä on sekä neule- että ompeluohjeita ja sitä on tullut aikoinaan paljonkin lueskeltua äitin luona!
  - Kati

  VastaaPoista
 2. Tuo burda lehti onkin ihan uusi tuttavuus minulle, modaa tuli joskus itsekin tilattua. modassa saattaisi olla ehkä enemmän neulejuttuja, niin valitsisin sen :)

  VastaaPoista
 3. Burdan pakettia tavoittelen. Jos jatkossa pystyn istumaan ja ompelemaan, niin sen kaavat on ehdottomasti parhaita/monipuolisimpia tarjolla olevista suomenkielisistä vaihtoehdoista.
  Hyvää ja kaunista syksyn jatkao Sinulle ja perheellesi, myös karvaisille!

  VastaaPoista
 4. Moda on ennestäään tuttu lehti. Burdan irtonumeroa olen selaillut kauppareissuilla lievän ihmetyksen vallassa: yhden numeron perusteella suhahtaa aika pahasti ohi mun vaatemaun. Burdan kaavoja olen kuitenkin kuullut kehuttavan, joten Burdan valitsisin noista. Pitäähän sitä edes yrittää selättää ennakkoluulonsa!

  VastaaPoista
 5. toi burda on mulle ennestään aika tuntematon lehti, joten jos arpaoni minua suosii niin toki haluan tyuohon tutustua :)

  VastaaPoista
 6. Inspiraatiota tarvitaankin, lankaa kyllä riittää :) Valitsen Modan, koska luulen että siinä on enemmän neuleohjeita.
  (ps. olen aikaisemmin kommentoinut anonyyminä, nyt opettelen kommentoimaan tämän google-tilin kautta)

  VastaaPoista
 7. Olispa kiva voittaa lukemista. Mulle kun ei nyt hoitovapaalla tule mitään lehteä. Mun valinta olisi moda, koska neuleohjeet kiinnostaa ja ommeltua tulee ennemminkin lapsille kuin itselle (burdassahan on kai lähinnä aikuisten ompelujuttuja).

  VastaaPoista
 8. Noista kyllä löytää inspiraatiota! Tästäpä tuli vaikeaa, tuo Burda on upealehti, hyvät kaavat jne. Tosin ei tule paljon ommeltua...Taidan sittenkin päätyä tuohon Modaan. Siinä on myös ompelujuttuja ja neuleet innostavat aina:)

  VastaaPoista
 9. Kumpikin lehti on tuttu, Burda vähän kaukaisemmilta vuosilta ja Moda on tullut tilattunakin jokin aika sitten. Valitsen Modan, koska siinä on myös neulejuttuja, Burdasta ei varmaan tulisi montakaan vaatetta ommeltua.

  VastaaPoista
 10. Modaa lainailen kirjastosta jatkuvasti, joten olisi mahtavaa saada muutama numero ihan omaksikin. Jos onni suosii, niin riemulla sen paketin vastaanottaisin. Hienoa, että jaksat järjestellä tällaista "vähän erilaistakin" arvontaa.

  PS. Huomasin, että pyysit jättämään tuossa yhteystietoja. Vaikka aikaisemmissa kommenteissa niitä ei näy, joten epäilen ymmärtäneeni jotain väärin, niin sähköpostiosoitteeni on paasoska500@luukku.com :)

  VastaaPoista
 11. Burdaa tavoittelen minä, sillä moda tulee jo ennestään :D

  VastaaPoista
 12. Onpas vaikea valita, kun kumpaakaan ei ole koskaan tullut tilattua. Mutta Modaan päädyin, siinä kun näyttää olevan noita neuleohjeitakin. Äidin muistan kyllä aikoinaan ommelleen paljonkin Burdan kaavoilla, eli ei ihan tuntematon lehti ole kuitenkaan.

  Olisipa onni myötä!

  VastaaPoista
 13. Moda, koska mulla ei ole ompelukonetta, jolloin Burda menisi vähän hukkaan.

  VastaaPoista
 14. Oi mikä arvonta <3
  Mie valitsisin ehdottomasti Modan koska siinä on helppoja ohjeita tosi kauniille vaatteille. Harmi kun opiskelijana ei ole varaa näitä lehtiä ostella, tilailla - olen kuitenkin niin ihastunut Modaan että se tulisi hankittua heti jos varaa olisi.
  Oikeastaan olen aika puolueellinen, en ole Burdaan kuin satunnaisten irtonumeroiden muodossa tutustunut jokunen vuosi sitten ja miusta se oli ihan kauheaa mummokamaa ainakin silloin :D

  analogtrashblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Olen enemmän lankaihmisiä, joten Moda olisi mieluisampi. Aikaisemmin se on minulle tullutkin, mutta rahapulassa jouduin lopettamaan tilauksen. Olispa se muikeeta saada taas omaan postilaatikkoon :)

  VastaaPoista
 16. Moda,koska sekä neulomis- että ompeluohjeita :D Olen nääs lapsenlapsen tulon myötä opetellut ompelemaanki. Ja miulla on synttärit tulossa,27 vuotta täyteen jälleen kerran :D

  VastaaPoista
 17. Aah ja voih, kyllä nuo löytäis molemmat täältä kodin. Taitaa molemmissa olla ohjeita sekä langoille että kankaille, mutta taidan silti nyt kallistua Modan puoleen. Kun kerran ei voi valita molempia:) Ja yhteystiedot, aarnilintu@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Molemmat lehdet on tuttuja, mutta valitsisin Burdan, koska tilasin juuri vähän aikaa sitten Modan itselleni. Jospa uinahtanut ompeluharrastus heräisi taas eloon!

  VastaaPoista
 19. Burda minulle jo tuleekin, ihana lehti. Modaa tavoittelen!

  VastaaPoista
 20. Moda on enemmän mun juttu, Burdassa ei tietääkseni edelleenkään ole neuleohjeita. Kaavamitoitus ei varmaan myöskään ole päivittynyt siitä mitä viimeksi olen niistä ommellut.

  VastaaPoista
 21. Moda houkuttelee kovasti juuri neuleohjeiden takia. Tuo neulenumero pitää varmaan ostaa vaikka ei voittoa tulisikaan ;)

  VastaaPoista
 22. Minä valitsisin ehdottomasti Modan, koska siinä on runsaasti myös neuleohjeita. Itse en ole lainkaan ompeluihmisiä, joten Burda ei oikein siksi minuun kolahda. Ja tuota Modaa tulee kyllä osteltua irtona, aina silloin kun se pikaselauksella kaupassa vaikuttaa ostamisen arvoiselta =) Viimeiset kolme numeroa olenkin ostanut kaikki.

  VastaaPoista
 23. Tällä hetkellä kiinnostaisi Moda enemmän, aika vähissä on ollut ompelut viime aikoina. Muutenkin Moda hyppää aika usein ostoskoriin kauppareissulla.
  (Samalla nimellä löydyn ravelrystä, joten sitä kautta saa tavittaessa yhteyden)

  VastaaPoista
 24. Burda on minulle tuntematon lehti, mutta sehän on ompelulehti, enkä ompele ja minulla ei ole ompelukonetta.

  Moda-lehti tulee minulle irtonumeroina ruokaostosten yhteydessä (aikaisemmin tuli postissa). Modassa on niin paljon ihania neuleohjeita etten ehdi neuloa yhtään, mutta olen yrittänyt neuloa yhden ohjeen jokaisesta Moda-lehdestä. Minusta tuntuu, että Moda on muuttunut paljon paremmaksi lehdeksi kuin aikaisemmin enkä osaa sanoa, millä tavalla. Modasta löytyy kaikenikäisille käsityöihmisille sopivia neulonta- ja virkkaus-ohjeita.

  VastaaPoista
 25. Modan kun sais...<3 tullu useempaan otteeseen, mutta ikinä ei oo varaa ku tarjousjaksoihin ollu ja enää ei siihenkään kun opiskelijabudjetilla mennään tätä nykyä. Aivan ihania neuleohjeita. Jos ny vaikka onni potkis niin korallitornado@suomi24.fi saapi kiinni. =)

  VastaaPoista
 26. Jos minä valitsisin ottaisin tällä hetkellä Modan.Siitä löytyy ompelua sekä neulomista.Aikoinani ompelin myös paljon ja silloin tuli ostettua usein myös Burda.

  VastaaPoista
 27. Modan valitsisin varmasti jos saisin. Burdakin kiinnostaa mutta niin kovin vähän tulee kuitenkin ommeltua. Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 28. Voi, onpa Sinulla ihana arvonta :) Moda-lehti ei enää tulekaan mulle, joten se kiinnostaa enemmän. Syysterkuin Tiima Neulomosta

  VastaaPoista
 29. Burda olisi uusi tuttavuus ja ehkä ompeluinnostus syntyisi uudestaan...

  VastaaPoista
 30. Modan valitsisin. Rahatilanteen takia jouduin lopettamaan tilauksen. Toinen syy on se, että Modassa on neulomista, kun ompelukone ja minä emme ole kovinkaan tuttavallisissa väleissä.

  VastaaPoista
 31. Kiva! Osallistun arvontaan ja jos voitan, valitsen Modan. Siinä on enemmän neulejuttuja, muistaakseni.
  sähköposti: saila (at) elsanlempituoli.fi

  VastaaPoista
 32. Modan puoleen kallistun. Ei ole tullut tilattua vaikka se hyvä lehti onkin.

  VastaaPoista
 33. Valitsisin Modan, neulon ennemmin kuin ompelen. t. lv

  VastaaPoista
 34. jos nyt onni sattuis potkaisemaan, niin ehkä burdan, sitä kun harvemmin tulee katottua.

  VastaaPoista
 35. Moda olisi ihan ehdoton valinta! Sitä muutenkin ostelen aina joskus kun on paljon ihania ja kiinnostavia ideoita :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Moda-lehden ottaisin mielelläni, nykyään tulee niin vähän ommeltua:)

  VastaaPoista
 37. Molemmat hyviä, mutta Moda on monipuolisempi.

  VastaaPoista
 38. Moda olisi valintani näistä kahdesta :) lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Modan ottaisin minäkin, sillä burda on jotenkin oudompi lehti itselleni, enkä usko että siitä niin kovasti iloa ja inspiraatiota saisin kuin modasta :)

  Milla
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Molemmat kiinnostaisi, mutta ehkä kuitenkin moda :)
  enkulii7@suomi24.fi

  VastaaPoista
 41. Valitsisin Modan koska uskon sen painottuvan enemmän kudontaan ja virkkaukseen. Minä ja ompelukone emme ole ihan vielä BFF.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 42. Moda tuntuu monipuolisemmalle, sen valitsisin.
  teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista
 43. Modan valitsisin minäkin :) kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Moda olisi valintani =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.