torstai 11. kesäkuuta 2015

Uinuva prinsessa

Nukkuvia kissoja on ihana kuvata. Saat linssiisi sen sata ja yksi erilaista asentoa ja toinen toistaan hassumpia. Katsokaas vaikka:


Ensin näin päin


Sitten täältä kulmasta


Sitten toisena päivänä prinsessa nukkuikin hieman toisin päin.

Ihana, äkkiväärä prinsessamme. Toisinaan koen ihmehetkiä, jolloin tytteli yllättäen kiipeääkin syliin piehtaroimaan. Kaikessa mennään omilla ehdoillaan ja se kuka yrittää ottaa syliin edes hetkeksi ilman omaa tahtotilaansa - saa hyvin äkkiä huomata pitelevänsä käsissään piikikästä sähikäistä. Murunen yhtä kaikki. Syksyyn mennessä pitäisi steriloida vielä nämä pikkuiset neitimmekin. Katsotaanpa nyt vienkö samaan vai eri aikaan. Tyttökissoillahan tuo ei ole ihan niin yhden illan juttunen kuten tuntui esimerkiksi Velmulla ja muilla pojillamme olevan. Helmillä olisi pitänyt pitää kauluria ja masuverkkoa vaikka kuinka kauan, mutta käytännössä helpoin ja toimivin ratkaisu hänen kohdallaan oli se, että sai olla ilman. Hermostui vain ihan hirveästi noista ja kun sai ne pois rauhoittui kokonaan ja antoi haavan olla ihan nätisti. Toivotaan, että tyttösten kanssa sujuu edes puoliksi noin hyvin.

Raivasin jälleen yhden hyllyn lisää ja sieltä ilmaantui kaksi pitsihuivikirjaa kotikirppikselle


3 kommenttia:

  1. Ihana! Nukkuvat kissat pysyvät sitä paitsi paikallaan ;-)

    VastaaPoista
  2. Niin moniin asetoihin kissat taipuvat, että monta erilaista kuvaakin saa. Mä tykkään tassuista kun ne kissan nukkuessa on joko nätisti kippurassa tai sitten oikosenaan anturat ihailtavissa.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.