torstai 1. joulukuuta 2016

Helmi täällä moi!

Juu, moi vaan! Minä Helmi-rouva Kissanen täällä jutustelen.


Mami otti minusta tämmöisen kuvan nyt iltasella. Oli vähän kärttyisen oloinen kun oli ollut petivaatteita niiden sängystä vaihtamassa ja minä kuulemma karvastan koko sängyn. 

Minä siis möngin juuri tuolta peiton alta esiin ja nyt olen hiukan pöpperöinen kun näin törkeästi häirittiin. Mami sanoo minua välillä Mike Monroe-silmäksi. Onko minulla muka pallerosilmät, täh!

Minä olen hyvin herkkä eikä minua saisi tuollaisilla nimityksillä kiusata. Ihan stressaannun tuollaisesta. Muka hellittely-nimitys. Sekin on ihan hapatusta, että jäljiltäni saisi aamuisin teipillä kissankarvoja ripsistä irrotella ennen ripsivärin laittoa. Jättäisi mokomien ripsivärien laiton kokonaan. Eipä tuo kummemmalta niiden kanssa näytä, pah!

Mutta nyt täytyy mennä tyttösiä komentamaan, niillä on iltaralli alkamassa ja minä en siedä huonokäytöksisiä lapsia. Pitää mennä komentamaan Mamikin korupajansa ääreltä nukkumaan. On mulla raskasta.

Näkyillään taas!

3 kommenttia:

  1. Oot söpö Helmi, ei kai sulle voi olla oikeasti vihainen ♥

    VastaaPoista
  2. Eksyin tänne jostain......kiva blogi sinulla ! Ja ihania kissoja ♡♡♡

    VastaaPoista
  3. Hyvä se on jonkun pitää talossa järjestystä ja kaikki kissat tykkää lakanoiden laittamisesta ja siinä möyrimisestä. Tottahan siinä nyt muutama karva irtoaa mutta enemmän on ihmiskarvoja vaikka suihkun alla, ei pitäis valittaa. Mukavaa joulunodotusta kaikille siellä.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.