tiistai 4. huhtikuuta 2017

Splits ja spläts

Pitkästä aikaa taas heipähei. Työpäivät hieman imevät mehuja minusta, mutta toki täällä on nitkuteltukin ja viimeisimmät valmistuivat kotitöppösiksi matalalla varrella.Splits ja spläts - sukkatöppöset

Silmukoita: 48/12 puikolla, koko 39
Lanka: Oma speckledyed - värjäys 7V-langalle
Muuta: Tein pitkästä pitkästä aikaa ihan varresta kärkeen vahvistetulla peruskantapäällä sukat.


Ihan hauskathan näistä tuli, perustöppösistä. Kenkiin tämmöisenään tehdyt vähän huononlaisesti menevät, mutta tarkoitus olikin tehdä hiukan kestävämmät kotiin paljaaseen jalkaan ja kovaan käyttöön. Nythän se sitten nähdään miten tuo veikka kestää vai kestääkö ollenaan käyttöä, heh..Itselleni uskollisesti taas nauhakavennus ja kärkeen kolmen puikon silmukointipäättely.


Sieltä se kevät tulla jolkottaa ja sen sekä työpöydälläni muistutuksena olevan tekstin myötä toivon sinullekin mitä ihanimpia kevätpäiviä. Ollaanhan toisillemme ja itsellemme hyviä ja armollisia.

Tämä ajatus nousi mieleeni kun erehdyin lukemaan HS:n sivuilta tänään Anna-Stina Nykäsen kela-kolumnin. Suru on puserossa kaikkien hädänalaisten ihmisten taistellessa pärjäämisen kanssa ja kelan koukeroiden seassa.

7 kommenttia:

 1. Ihanat karkkivärit! Voimia ja iloa päiviin.

  VastaaPoista
 2. Heippa.
  Sailan sivujen kautta löysin tänne ja yritin lähettää sinulle meiliä, mutta en onnistunut....en tiedä miksi. Olisin kysellyt vähän noista koruista.
  Ihastuin erityisesti tuohon Afrikkaan rauha koruun ja olisin hintaa kyselleyt..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Hannele:) tuo mailini (zeldanposti @ gmail.com) ilman välilyöntejä kyllä pitäisi toimia.
   Tein noita muutamillekin ystävilleni ja tarvittaessa toki sinullekin eli 4e olen pyytänyt + kirjepostimaksun, se edullisin siinä riittää kyllä vaikka pakkaankin aika tuhdisti. Laita minulle hieman vielä uudelleen tuonne mailiin tietoa toiveistasi jos jotain erityistä on tai hieman kokoarviotasi ranteestasi niin osaan arvioida kiepin koon tuolle.

   Poista
 3. Pistän meiliä vähän myöhemmin....nyt on jo kiire lääkärille..:)

  VastaaPoista
 4. Käytin taas yhtä värjäämääsi lankaa Dreambird-huiviin. Käy kurkkaamassa blogissani.

  VastaaPoista
 5. Vuosi on mennyt viime päivityksestäsi.?

  VastaaPoista
 6. Your comment is very beneficial for the future, you have written in a very beautiful way, you have an inspiration for the youth who come to your comment is really very beautiful, nowadays children do not know where they are wandering, no one can make a comment like you. The post is very different. VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  gurugram girl number

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.