tiistai 31. tammikuuta 2017

Runsaudensarvia kääntämässä

Heipähei taas:)

Neulominen jatkuu taustalla. Lapasia on syntynyt kolmet tämän vuoden puolella. Ne kuitenkin lähtivät ääntäkin nopeammin Esikon matkaan kotilomalla käydessä. Nuori mies oli omaksunut uuden hienon tavan ja aina ulkoilureissuilla ohjaajan kanssa tempaisi hanskat sopivan talon katolle. Niitä ostohanskojahan sitten meni melkoinen määrä ja rahaa ihan turhaan niihin. Niinpä pohdin ja koska poju on aina tykännyt äidin neulomista jutuista niin päätin neuloa kotilomaviikonloppuna niitä tumppusia sarjatyönä hänelle. Ajatukseni siis, että kun toinen vieressä katsoo niiden syntyä ja kovasti odottaa ja hoputtaa niitä valmistuviksi, niin ehkei hennoisi sitten niitä kenenkään katolle heittää.


Tässä kuvassa vasta aloittelin ensimmäisiä ja tosiaan ne pujahtivat maailmalle ilman kuvatodisteita, harmistus sentään. No, ihan peruslapasia erilaisista jämälangoista kaksinkertaisena neulottuna.

Ideani kuitenkin näyttäisi ainakin tällä hetkellä toimivan, mutta varauksella tämän totean ja otan vastuun ja kopin jos huomaatkin yhtäkkiä talosi katolla outoja lapasia, hih! Näitä siis täällä Eteläisessä Suomessa saattaa näkyä.

Lapasten lisäksi olen suorastaan hurmiossa koruillutkin.

Rannekoruja memory wire:sta on syntynyt oikea runsaudensarvi, vai mitä?


Runsaudensarviksi nimitän koska annoin mennä ja herkuttelin runsailla helmillä ja koristeilla.


Erityisesti näistä tulee mieleen Mardi Gras-tapahtuma.


Tämä on kuitenkin oma suosikkini tuon yksittäisen kauniin kukkahelmen vuoksi.

Tällä hetkellä tikuttelen jälleen uusia lapasia sillä hyvähän noita on varmaankin olla varastossa. Ostin tarjouksesta Novitan Kajoa vaikken niin Novitan lankoja olekaan viime vuosina käyttänyt, mutta tuo vaikuttaa tarjoushintaansa nähden passelilta lapasiin.

Ihania kevättalven päiviä teille kaikille tänne eksyville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.