sunnuntai 27. toukokuuta 2018

RIP Anni

R.I.P. Anni 

Tänään koitti pelkäämämme päivä ja koiruutemme Anni menehtyi. Tämä oli ollut kyllä tiedossamme jo hetken aikaa tulevaksi sillä Annihan sairasti syöpää. Silti nämä aina tulevat ikäänkuin puun takaa.Surusta huolimatta ajattelen kuitenkin, että onneksi ilman hirmuista tuskaa taisi loppu tulla. Varmuuden vuoksi on myös kipulääke mennyt jo jonkin aikaa ja ehtihän meidän haukku kuitenkin jo melkein 13-vuotiaaksi asti. Eli siis pitkän elämän. 

Hyvää matkaa siis sinne sateenkaarisillalle Retu Elviksen viekkuun kaveri.

 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Saila. Elämän kiertokulkua, nyt itketään, mutta myös muistellaan niitä hyviä ja hauskoja hetkiä vuosien varrelta.

   Poista
 2. Vaikka suru on nyt suuri, niin muistoihin jää niitä onnellisia hetkiä. Omani kuoli myös 13 vuotiaana syöpään, mutta vieläkin vuosien jälkeen muistelen niitä iloisia päiviä Eetun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri pitää ajatella. Toisen on parempi päästä pois kun on liikaa tuskaa ja olo kestämätön. Hyvät ja iloiset muistot säilyvät. Onneksi tytteli sai elää pitkän elämän.

   Poista
 3. Osanottoni. Suru on surtava mutta sitten helpottaa ja mukavat muistot pääsevät pinnalle ja rikastuttamaan elämää.

  VastaaPoista
 4. If you keep writing this kind of post then I will be very happy because this post is very good and I am very happy that I saw this post and today I am very happy to see this post, I have also written a lot of websites and blogs. . I am giving you in the link, you can see if you want. VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  gurugram girl number

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.