maanantai 29. joulukuuta 2008

Autuas on olo sukankutojallaSukat itselle:


Malli: perushuttua kärjestä aloittaen
Lanka: Austerman Step väri nro 21
Silmukoita: terässä 15 ja varressa 16 puikolla
Puikot: KnitPicks Harmonyt 2.25mm
Fiilis: Loistava, herkullisen tuntuinen lanka neuloa ja sukista tuli juuri sellaiset kuin halusinkin eli napakat käyttösukat


Harjoittelin hiukan ulkona kuvaamista, vaikkei tuolla kyllä aurinkoa näkynyt missään, mutta edes hiukan kirkkaampia kuvia tuli ja myös yksi ylimääräinen avustaja: Repe eli El Reino, kissakatraamme vanhin herra, täyttääköhän tuo kilttiäkin kiltimpi kattimme keväällä jo 5, en ole edes ihan varma tuosta, pitää jostakin tarkistaa.Ulkona on pikkupakkanen ja ohut huurrekerros kaiken päällä eli voin ainakin kuvitella lumen olemassaolon. Tämän viikon vielä olen kotijoukoissa ja sitten taas työt kutsuvat.
Tavattoman mukavaa taas neuloa ilman pakottavaa painetta valmistumisesta määräaikaan. Niin ihanaa kuin onkin tehdä jouluksi itse, niin on siinä omat haittapuolensa. Mutta koska se on kuitenkin niin äärettömän hauskaa niin mitäpä sitä valittamaan, itsestähän se on kiinni, että aloittaa ajoissa.
Tämän loppuvuoden tavoitteeksi voisin kirjata, että teen keskeneräiset valmiiksi eli kolmet sukat ja yhden hyshys-jutun kevääksi. Mutta ei kiirettä noilla millään.
Nautinnollista talvipäivää


2 kommenttia:

  1. Ompas ihanan väriset sukat! Tahtoo kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, olen ihan hullaantunut turkoosin/petroolin eri sävyihin juuri nyt;)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.