lauantai 27. joulukuuta 2008

Lahjoja päivänsankareille


Niin, esikon kummitäti ja tyttärensä, kummityttömme täyttävät kumpikin vuoden vaihteessa vuosia, hih ja niinpä tekaisin molemmille kämmekkäät ja niille kaveriksi heijastavat rintarossit takinpieleen. Kierrätysteemalla vanhat napit koristeena molemmissa. Vasemman puoleiset kummitädille, lankana Isoveli Coloria ja peukalo on Intialaisella tekniikalla toteutettu. Nämä taitavat olla täysin plagioidut Pirtsiltä, joka tekaisi sellaiset Länskäri-neulojien pikkujoululahjaksi. Itse ohjeen tuohon peukalokiilaan löysin Lapaskuun pääblogista.

Oikeanpuoleiset ovat taas kummitytsille. Lankana näissä Hjertegarnin Alpaca Silk kaksinkertaisena. Myös intialainen peukalokiila, tykästyin tuohon tosissaan ja teen varmasti vastaavia lapasiin tästedes sillä tuo ainakin omaan käteeni istui todella hyvin ja kauniisti ja on helppo myös tehdä. Tytär jo tilasi itselleen samanmoiset eri väriset, tarkka sopivuudesta talvitakkiinsa taitaa olla hän.

Meillä on jälleen potilas, kuopus kepponen on kuumeen kourissa ja tuntuu vieneen tosissaan voimat sillä ei ole petistä päätään tänään nostanut, ressukka. No, hoivataan ja silitellään karhunpoikaa, eiköhän se tästä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.