keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Summasummaarum ja niin edelleen..


Ehkä kannattaa aloittaa iloisista asioista. Niin, yllänäkyvät sukat valmistuivat viimein joululoman aikana, kuvassa vain toinen kosken jaksanut kinkun pullistamaa takamustani nostaa ja kuvata toistakin. Lanka oli Noro Kureyon Sockia nro 149. Harmikseni minulle hiukkasen isot, joten joutunevat lahjalaatikkoon häpeämään ja orpona uutta kotia odottelemaan. Ovat siis 39 kapeaan jalkaan hiukkasen leveät.

Kaikki tuntuvat summailevan kulunutta vuotta. Ehkä minunkin tuo täytynee tehdä. Ei tule pitkää virttää, älkäätten peljästykö. Vuotta 2008 on leimannut kaksi suurta asiaa, vaihdoin työpaikkaa - jopa kahdesti. Olen olooni tyytyväinen, mutta ainahan parannusta voi toivoa, vanhoja ihania työtovereita kun en mukaani saanut, sniif..

Toinen ehkä vieläkin suurempi asia oli sairastumiseni. Minulla siis todettiin loppuvuodesta nivelreuma. Koko vuoden kestäneet erilaiset ikävät oireet ja kipuilut saivat virallisen selityksen. Nyt on lääkitys käynnissä ja olo on kyllä helpottunut, esimerkiksi jatkuvat tulehduskipulääkityksen olen pystynyt heivaamaan ja hyvä niin. Aina silloin tällöin lehahtavat turvotukset ja kipuilut, mutta täysin jatkuvaa se ei lääkityksen aikana onneksi ole.

Täytin myös kuluneen vuoden aikana tuon maagisen 40 vuotta. Ja kyllä se totta on mitä sanotaan, kun 40 täyttyy, sitä lakkaa olemasta se kiltti tyttö. Minustakin on tullut aika tiukka täti viimeisen vuoden aikana. Tulee nykyään sanottuakin kun ottaa pattiin, käämiä käristää ja hatusta heittää. Varokaa siis vain.. Mutta on myös oppinut erottamaan mikä on tärkeää ja osaa arvostaa sitä kaikkea mikä on hyvin. Minullakin on hyviä, erittäin tärkeitä ystäviä, kiitokset suuret teille. Tiedätte kyllä varmasti itsenne. Ja rakastakin rakkaampi perheeni. Olen myös saanut mukavia uusia neuletuttuja, kiitokset myös heille, on suuri rikkaus oppia tuntemaan uusia ihmisiä ja vielä noin mukavia.

Ensi vuonna - niin, ensi vuonna minä: jatkan neuleitani ja yritän huventaa kangasvarastoanikin. Toivottavasti saan perattua ympäriltäni turhan tavaran ja kohtaan uusia mielenkiintoisia haasteita ja edistettyä unelmieni toteutumista. Toivottavasti myös saamme kaikki olla terveitä, sitä minä toivon myös.

Onnea siis uudelle uljaalle vuodelle 2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.