sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Graniittisukat


Malli/Ohje: Ullasta "Harmaata graniittia"-ohjetta mukaillen
Silmukoita: 12s/puikko kärjessä 14s/varressa koko 39
Puikot: KnitPro dpns 2.25mm Harmonyt
Lanka: ShibuiKnits Sock väri Sand
Tunnelma: Lanka on todella miellyttävää neuloa, aavistuksen häiritsee varsissa esiintyvä lätäköityminen, kestävyys on sitten kokonaan kysymysmerkki, tiukkakierteisen 100% merinolangan on kerrottu olevan kestävän, jää nähtäväksi.

Mallineule on erittäin joustavaa ja aavistuksen tylsää neulottavaa nurjien silmukoiden takia, mutta siltikin joutuisaa valmistumaan mikä hiukan yllätti. Luulin tahkoavani näitä hamaan tulevaisuuten saakka.

Sitten kurkkaus arkeen: meillä jälleen sairastetaan. Neiti Nökö vuorostaan, sai yllättäen outoja nokkosrokkopaukamia sinne tänne vartalolle pääsiäisen jälkeen ja koska on allerginen ainakin aspartaamille, epäilin noiden tulleen suklaassa tai pääsiäiskarkeissa olleesta lisäaineesta. Vaan eivät menneet ohi ja nyt on tilalle tullut pieniä vesikellorykelmiä vyötärölle ja hiukan muuallekin. Vesirokko meillä on kuitenkin sairastettu jo aikaa sitten, joten sitä ei oikein voi olla sillä tuo aiemmin sairastettu oli kyllä kunnolla oireinen. Nyt on sitten jo kuumettakin ja kurja olo muutenkin. Vihdissä vain lääkäriin pääsy on ihan tuskan takana ja nuo arvauskeskuksen ulkomaalaiset lääkärit eivät kyllä luottamusta herätä, joten onko tässä taas paineltava Mehiläiseen nokkaansa ja lompakkoaan näyttämään. Itsellä vaihtoehtoina ovat vilahtaneet enterorokko ja vyöruusu vaan enhän minä maallikko noista tiedä.

Keljua kun nyt vaivaa koko ajan pesuetta jokin. Mutta onneksi sentään ilmat ovat kauniit ja kesä sieltä pikkuhiljaa saapuu.

4 kommenttia:

 1. Paranemista Neiti Nökölle! Toivottavasti selviää syy oireille!
  Kivan näköiset nuo graniittisukat, pitääkin joskus itsekkin kokeilla tuota mallia :)
  Aurinkoista viikkoa toivottelee Lila

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo lienee enteroa, noitahan on tosi montaa eri tyyppiä. Veikalla aikoinaan oli tuo suuhun rakkuloita tekevä, neidillä nyt hiukan toisenlainen, mutta samoilta näyttävät. Neiti kiittelee tuolta sängyn pohjalta. Aurinkoista viikkoa sinullekin.

  Zeldis itte

  VastaaPoista
 3. Toipumista enterosta! Meillä se oli koko sakilla syksyllä, ja jokaisella oli erilaiset oireet vaikka samaa viruskantaa. Pojalla oli näppylöitä joka paikassa, paitsi ei suussa, mulle itselle tuli vain käsiin ja päänahkaan näppylät, mies puolestaan ei saanut näppylöitä, ainoastaan parin päivän korkean kuumeen. Ja joo, minäkin käytin poikaa suosiolla Mehiläisessä sen enteron kanssa, ei tuo paikallinen arvauskeskus houkuta.

  Kivan näköiset sukat! Minulla on sukkakausi menossa, kokoajan pitää olla sukat puikoilla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vain Micki, vai teilläkin tuo vieraili. Kelju tauti, meillä nyt kuopus kepponenkin kuumeessa, joten varmaan sitten hänelläkin sama. Esikko tuon aikoinaan pikkupoikana jo sairasti, suu- ja sorkkataudista tuolloin lääkäri puhui virne naamallaan;)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.