lauantai 25. huhtikuuta 2009

Puutarhatontun palkka


Hyväsydäminen puutarhatonttu kävi konsultoimassa minua ikivanhojen omenapuiden hoidossa ja leikkauksessa. Ei sitten suostunut palkkiota taikka korvausta vastaanottamaan ja hetken mietittyäni tekaisin hänelle palmikkoiset sukat Gjestalin Jannesta. Tuolla peruspalmikolla nuo koristelin ja koska lankaa oli vain kaksi kerää niin kärjestä lähdettiin ja niin pitkät tehtiin kuin lankaa riitti. Saajan mieltymysten mukaan mentiin niin värissä kuin muussakin eli kotisukiksi tuollaiset napakanpuoleiset nilkkapituiset.

Ihana aurinkoinen lauantai ollut - hiukan jo haravaa pihalle näytin. Huomenna sitten lisää jaksamisen mukaan, ei ole stressiä tuosta kuitenkaan tarkoitus ottaa.

Haaveilen ompelutöistä pitkästä aikaa. Kaapit pursuavat kankaita ja ne olisi pakko saada käyttöön. Eli kaavalehtiä olen selaillut löytääkseni mukavia tunikaohjeita. Jospas saisin muutaman kesäpaidan tehtyä. Pitäkäähän peukkuja ahkeran ompelijan suhteen..

Z

1 kommentti:

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.