torstai 9. huhtikuuta 2009

Kevättä rinnassa


Tuossa hetki sitten huomasin ulkona vallitsevan upean ilman ja painelin sinne kamera kätösissäni. Vaan eihän siellä luontoa tullut kuvattua enää tämän trion ilmaannuttua paikalle. Eli siis Kusti Rantapallo, Kosti Rimppakinttu ja Valtteri Pantteri. Vain Repeteus oli jossakin hiirijahdin lumoissa tai sitten hiiri jahtasi Repeä, mene ja tiedä varmuudella sitäkään.

Missukat viilettävät kevätmielellä pitkin ja poikin, pienemmistä pojista ei aina pysty sanomaan kumpi puskasta tulee, toinen puska vaiko kissa. Pitkän karvan haittoja näet.

Väliotsikoksi voisin lisätä: Kahden kuorsaajan loukussa!

Anni the koira on ottanut tavakseen nukkua makuuhuoneessamme ja nyt entisen soolojyrinän sijaan siellä kaikuu myös erittäin epäneitimäinen törinä. Siinä ne nuo molemmat hyvin rakkaat Mr. Jyrinä ja Nti Törinä sitten mökäävät. En oikein voi kuvitella Annia nukkumassa selällään tennispallo t-paidan selkämyksessä. Onneksi en enää nukahdettuani herää tuohon vallitsevaan mekkalaan, mutta se unen päästä kiinni nappaaminen, voih! Pelastakaa edes äidit voisi adoptoida minut - ainakin hetkeksi. No, älkää ymmärtäkö väärin, en vielä ole osastokelpoinen, mutta tosiaan voisin huolia muutaman vinkin tänne päin tulevaksi.

Pääsiäinen ihan hollilla ja vielä pitäisi jääkaappia hiukan täydentää. Sen jälkeen kyllä kömmin takaisin kotinurkkiin ja vain olen ja neulon ja olen ja ehkä vielä hiukan neulon. Jos oikein hyvin käy saatan jopa ehkä siivota pätkän verran ja jos oikein huimapääksi heittäydyn, pyöräytän vielä pyykkiäkin.

Oikein leppoisaa ja iloista pääsiäistä kaikille!

Z

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.