maanantai 15. kesäkuuta 2009

Mansikkaista maanantaita
Kesämansikat


Silmukoita: 13/14 puikolla
Puikot: 2.75mm Knit Pro metalliset
Lanka: Järbo Garn Mellanraggi väri nro 28007

Näitä oli tosi kiva tikutella, semminkin kun valmistuivat ihan suit sait sukkelaan kolmessa päivässä. Alkuun en tiennyt kelle näitä olen tekemässä, pidin vain väristä ja vaihteeksi hitusen paksummasta langasta. Sitten tänään päivällä töissä tuli paha mieli työtoverin puolesta ja ajattelin piristää lomalle lähtijän mieltä lämpöisillä sukkasilla. Siellä Norjan teillä suhatessanne ei tule ainakaan sinun jalkaasi vilu. Melkein koko toinen sukka valmistui tämän illan kuluessa, tähtäin edessäni oli sen verran houkutteleva, etten antanut periksi vaan tein valmiiksi asti.

Säätila ei ole edellisestä postauksesta juurikaan parantunut. On kyllä kurjaa kun on vielä näin kylmääkin. Sade sinällään ei minua masenna, mutta kylmä senkin edestä.

On myös tunnustettava, että sorruin tilaamaan Kool-Aideja jonkinmoisen läjän ja sitten kipaisin "Kissakauppaan" hakemaan halpaa Nalle-lankaa vaaleissa väreissä. Nyt sitten odottelen Posti-Kustia ja jännään mitä saan aikaiseksi. Tämä on taas yksi niitä minun "ei koskaan, ikinä"-asioitani hrmmh..

Nyt on haettava muki kuumaa kahvia ja pohdittava mikä voisi olla erään toisen yllätettävän juttu. Kuka antaisi vuorokauteen muutamia lisätunteja? Ideoita pursuaa kummastakin korvasta ja aikaa on vain rajallinen määrä.

Ja ulkona sataa sataa ropisee..

Z

4 kommenttia:

 1. Kiitos Sabiha, onneksi ruusut kukoistavat kylmästä huolimatta:)

  VastaaPoista
 2. Hei! Ihanaiset kesäsukat ja sukkaplokit! Mistä olet ostanut nuo plokit vai ovatko veljesi tekemät? Haikailen kovasti tuollaisten perään eikä ole tullut ostettua omia mistään. Varmaan mieskin osaisi tehdä, kun vaan mallin tekisin. Laiskuutta siis havaittavissa :(
  Mä olen myös aikonut kokeilla tuota kool aid-värjäystä lomien jälkeen. Innolla odotan sun tuotoksia.
  Rennon reipasta juhannusta toivotellen TiiMa

  VastaaPoista
 3. Heips TiiMa:) kiitos vaan. Plokit ovat velipojan filmivanerista tekemät, minä sitten hoidin maalauspuolen ja koristelut. Haaveilen itsekin hankkivani ohutta vaneria ja opettelevani noita itse tekemään, nehän voisi lakata ja kevyesti koristemaalata. Mitä simppelimpi sen kauniimpi minusta. Minäkin jännään koolauksia, kuinkahan onnistun -tulisivat nyt pian:)

  Zelda itse

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.