maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ihan koolahtanut ressukkaItsesääli valtasi minut, syy selvinnee jäljempänä ja koska en kyennyt muuta "käsityötä" tekemään niin koolailin loput mehujauheeni. Ja ah ja voih, kyllä se ainakin jonkin verran auttoi.

Vasemmalta lukien: luonnonvalkoinen Nalle hennosti dipattuna Lemonadella, sitten vitivalkoinen Nalle Lemon-Limellä, kolmantena harmaa Nalle Black Cherryllä ja Pink Lemonadella ja viimeisenä sitten tiputtelin punaisten mehujen jämätipat vaaleanbeigen Nallen päälle ja ihan hauskoja tuli. Nyt voitaneen sitten myöntää, että olen ihan täysin koolahtanut! Mutta en halua parantua tästä ja syyn voinen esitellä tämän kuvan kera:Keskisormen rystynen-ressu otti ja kävi kuumottamaan aivan sairaasti iltapäivästä ja turpoamaan heti perään ja jatkaa sitä yhä, ei toivoakaan, että missiota pääsisin jatkamaan. Tuo suorastaan polttelee. Juuri nyt on hiukan toivoton olo reuman suhteen. Jätän valittamatta muut kipeät kohdat, niitäkin riittää.

Lohdutin itseäni ja tilasin lisää Kool-Aideja snif..

4 kommenttia:

 1. Oijoi miten herkullisen värinen on tuo toinen vasemmalla makoileva vyyhti! :)
  Toivottavasti turvotuksesi helpottuvat pian! Onko helteillä osuutta asiaan? Oletko huomannut? Varmaan kyllä tuo värjääminen edes hiukan lohduttaa kun ei puikkojakaan voi nitkutella?
  Aurinkoisia ja kivuttomia päiviä sinulle:)
  Lila

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lila:) Kyllä näillä helteillä lienee vaikutuksensa sillä muistan anopinkin aina kipuilleen kesähelteillä erityisen paljon. Huolisitkos sen herkullisen adoptioon? Voisin sen sitten loppukuussa mukaan napata;)

  Zelda

  VastaaPoista
 3. Raaskitkos muka luopua!? Tottahan minulle aina adoptiolankoja mahtuu ;) Ainakin minun mielestäni, muulta perheltähän ei edes kysytä, hih! Ihanaa nähdä pian:)
  L

  VastaaPoista
 4. Raaskinhan minä;) ja niin totta, ei kysellä sen kannetaan lisää lankaa vaan taloon, hihii!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.